614 into the laps of a Casumo player|God of Wealth drops £184

Fotballfan håver inn £184 614 med et spinn på £2 i God of Wealth hos Casumo

£2 blir til £184 614.40 i God of Wealth – 11. april 2019

“Fortell oss om gevinsten!” Vi kastet oss på telefonen til storvinner Adam så fort Mega Drop Jackpoten på £184 614.40 i God of Wealth var bekreftet. “Jeg satt hjemme og så på kvartfinalen i Europa League” forteller Adam entusiastisk. Det er ikke vanskelig å se for seg hvor distrahert han ble da han innså at han hadde vunnet en Mega Drop Jackpot!

Vår britiske venn spilte God of Wealth, et av flere spill knyttet til Casumos unike Mega Drop Jackpots*. Han fortalte at han hadde et lite håp om å vinne en Daily Drop, men at det å vinne en Mega Drop Jackpot var en drøm som gikk i oppfyllelse. Det hadde virket som en umulig drøm, og det hadde fortsatt ikke helt gått opp for han da han var på telefonen med oss. Noen ganger blir drømmer til virkelighet, Adam!

*Usikker på hva daglige Must Drop Jackpots er?

Spill automater fra Red Tiger for muligheten til å vinne en av 3 jackpoter som faller helt tilfeldig. Det betyr at Red Tiger-spill har blitt enda mer spennende!

God of Wealth Mega Drop Jackpot ble feiret med… dans

Noe av det vi liker mest med jackpotgevinster er å høre hvordan vinnerne feiret. Det var derfor noe av det første vi spurte om, etter det obligatoriske “hva føler du nå?” Adam fortalte at det første han gjorde etter å ha vunnet Mega Drop Jackpoten i God of Wealth var å danse en seiersdans rundt hele huset. Der skulle vi mer enn gjerne vært en flue på veggen. Når danserutinen var over fortalte han om gevinsten til familien sin, og deretter vennegjengen. De hadde allerede booket en helgetur, så det ble feiret til 20 i stil.

Adam om Casumo

Det viser seg at Adam ikke er helt ukjent med storgevinster. Han har landet noen solide gevinster tidligere, men ingenting i nærheten av denne enorme og uventede Mega Drop Jackpoten. Vi spurte Adam hva han liker best ved Casumo, i tillegg til disse daglige jackpotene. “Mer eller mindre alt” svarte han euforisk, før han utdypet: “spillutvalg, lojalitetsbelønninger (bonuser og gratisspinn), hjelpsom kundeservice og hastighet på innskudd og uttak.” Jøss, det var jammen ikke snaut Adam!

Hva nå for vinneren vår?

Adam var så grei at han delte sin topp 5-liste over ting han skal gjøre med pengene. Her finner du listen, i prioritert rekkefølge:

  1. Skaffe et lån for å kjøpe hus
  2. Kjøpe en ny bil
  3. Ta med foreldrene på ferie
  4. Kjøre langs vestkysten i USA
  5. Campe under nordlyset i Norge

Spill Red Tiger hos Casumo

Alt du trenger å gjøre for å delta i Must Drop Jackpot-spillene er å registrere en konto hos casumo.com – hvis du ikke har gjort det allerede. Logg inn, velg Must Drop Jackpots, velg et spill fra listen og trykk på spillknappen for å spille. Lykke til!


18+ | Spill ansvarsfullt | Regler og vilkår gjelder, Hjelpelinjen.no

18+ | Vennligst spill ansvarlig | Regler og vilkår gjelder | www.hjelpelinjen.no
Odds: Alle odds kan endres.

Velkomsttilbud til alle nye spillere

100 gratisspinn og opptil 5000 kr i bonus

Registrer deg

18+. Bare nye kunder. Registrering kreves. 100% innskuddsbonus opptil 5 000 kr . Minsteinnskudd 100 kr. 100 gratisspinn på Fire Joker ved innskudd (20 per dag i 5 dager). 30x omsetningskrav gjelder for innskudd, bonus og gevinster fra gratisspinn. Spill ansvarlig • hjelpelinjen.no • Regler og vilkår