Joker Millions lever opp til navnet sitt. Casumo-spilleren vant over €3 millioner fra et €0

Finland har fått en multimillionær! Casumo-spilleren vant €3.041.054.79 jackpot fra et €0,50 spinn.

€0,50 ble til €3.041,054,79 på Joker Millions – 19. september 2019

Bare 2,5 måneder etter å ha registrert en gratis ny konto, klarte en Casumo-spiller fra Finland å treffe en virkelig storgevinst fra et €0,50 spinn på Joker Millions – et progressivt jackpotspill fra Yggdrasil Gaming fullt av spennende funksjoner. Vi spurte vinneren vår hvordan det skjedde, og dette fortalte vinneren oss …

Kan drømmer bli til virkelighet?

Som mange av vinnerne våre, var spilleren vår hjemme og nøt litt nettcasino fra komforten av deres egen sofa. I mellomtiden var partneren deres i samme rom og spilte videospill, begge helt uvitende om den livsendrende hendelsen som var i ferd med å skje. Da €3.041.054.79-jackpoten ble vunnet på automaten Joker Millions, var ingen av dem sikre på hva som hadde skjedd. De ble stående helt målløse mens de stirret på den lille skjermen.

Selv familiene deres ville ikke tro dem når de delte den fantastiske nyheten kort tid etter at det skjedde. “De trodde at vi fleipet”, forteller spilleren vår over telefonen da vi ringte for å gratulere dem med gevinsten, “I mellomtiden begynte tankene våre å vandre mot et nytt hus, skaffe hund og å reise.”

Selv om den finske vennen vår nylig registrerte seg hos Casumo, var ikke dette deres første gevinst. Tidligere denne uken hadde de allerede vunnet €900, også på Joker Millions. “Som jeg allerede var superfornøyd med!”, forsikrer vinneren oss. Unødvendig å si at denne automaten er deres absolutte favoritt, men de elsker det faktum at Casumo tilbyr et så stort spillutvalg. “På toppen av ekstremt raske uttak og deres veldig kule og enkle å navigere nettsted.”, legger den finske spilleren til.

Å stopp, du får oss til å rødme!

En annen ganske utrolig detalj i denne historien er at spilleren tilsynelatende drømte om å vinne jackpotten bare to dager før han faktisk vant €3.041.054,79 på Joker Millions.

Tør vi si at Casumo kan gjøre ens drømmer til virkelighet …?

Dette er Joker Millions

Joker Millions er en progressiv jackpot-automat fra Yggdrasil Gaming som tilbyr en spennende funksjon som Freeze og Respin-funksjonen. Symboler som danner vinnende kombinasjoner, fryser og resten av hjulene fortsetter å spinne for å få flere vinnersjanser. En joker på hvert hjul utløser Jackpot-spinnet, og hvis du klarer å fylle skjermen med 15 jokere, vil du vinne jackpotten – denne starter på €100 000, men kan altså nå over €3 millioner. RTP 94,3%*

Hva skjer nå for spilleren vår?

Som sagt begynte de umiddelbart å fantasere om å kjøpe et fint hus, skaffe seg hund og reise så mye de kan. “Og jeg vil gjerne studere noe nytt, noe jeg alltid har ønsket, men som jeg aldri fikk sjansen til å gjøre.”

Spill Joker Millions hos Casumo

Alt du trenger å gjøre for å spille Joker Millions hos Casumo er å registrere en konto på casumo.com – hvis du ikke allerede har gjort det. Logg deg inn, velg Spillvelger, klikk på Joker Millions fra listen og trykk på spill-knappen for å starte. Ha det gøy!

*RTP korrekt ved publisering


18+ | Vennligst spill ansvarlig | Betingelser gjelder | www.hjelpelinjen.no

Vi har jobbet tett med konsulentfirmaer innenfor tryggere gambling, slik at vi lettere kan bidra med et beskyttende miljø for våre spillere.

Gjennom forskning og erfaring har vi sett at storgevinster kan være utløsere for problematiske gamblingmønstre. Derfor ønsker vi å dele denne informasjonen med spillerne våre for å spre bevisstheten om tryggere gambling.

Vennligst forstå at vi ikke ønsker å være påtrengende, vi bare verdsetter deg som spiller. Derfor vil vi sørge for at du fortsetter å feire gevinster som dette i fremtiden, samtidig som at du spiller på en trygg og god måte. Våre Play Okay innstillinger på www.casumo.com/play-okay/ kan hjelpe deg med dette.

18+ | Vennligst spill ansvarlig | Regler og vilkår gjelder | www.hjelpelinjen.no
Odds: Alle odds kan endres.

Velkomsttilbud til alle nye spillere

100 gratisspinn og opptil 5000 kr i bonus

Registrer deg

18+. Bare nye kunder. Registrering kreves. 100% innskuddsbonus opptil 5 000 kr . Minsteinnskudd 100 kr. 100 gratisspinn på Fire Joker ved innskudd (20 per dag i 5 dager). 30x omsetningskrav gjelder for innskudd, bonus og gevinster fra gratisspinn. Spill ansvarlig • hjelpelinjen.no • Regler og vilkår