halloween

Läskiga varelser och en spännande Halloween-helg hos Casumo

Whish-whoosh! Slutet på oktober. Tiden för huggtänder, låtsasblod, vampyrer och alla slags läskiga monster. Det är också den tiden på året när det inte bara är ok att knacka på folks dörrar och fråga ”bus eller godis?”, det är ett MÅSTE. Var lugn, inga bus från vår sida. Eftersom du kom och knackade på vår dörr vill vi bjuda dig på några fantastiska Halloweeninspirerade spel.

Nu kör vi.

Av den blodsugande typen

Blood Suckers

Halloween

Ett spel där allt står på spel. Vågar du gå ner i en gammal gravkammare och öppna de gamla kistorna? Läskigt värre.. Men om du gör det måste du hitta och dräpa vampyrerna, och för varje vampyr du hittar väntar en belöning. För ytterligare rysningar väntar en free spins-feature när tre eller fler scattersymboler dyker upp på hjulen. Prova nu!

Blood Suckers 2

Halloween

Vid vampyrens blodiga huggtänder. Uppföljaren till Blood Suckers är här. Hjälp den unga vampyren Amilia bekämpa demonen som har stulit hennes förfaders skatt. Utforska vampyrslottet på jakt efter scatters och bonusfeatures. Om du lyckas hitta den särskilda nyckeln och besegra demonen kommer du att låsa upp de verkliga rikedomarna. Mot slottet.

Dracula

Halloween

Duscha i heligt vatten och förbered alla dina krucifix och vitlökar – det är dags att möta de läskigaste vampyrerna i den spännande spelautomaten Dracula. I spelet väntar en fladdermössinvasion, free spins-feature, stacked symboler och wils. Vad händer sen? Ta reda på det nu.

Immortal Romance

Halloween

Skulle du någonsin bli förälskad i en vampyr? Tja, man vet ju aldrig. De är kända för att bita halsar och suga blod, men vissa tycker att de faktiskt är väldigt romantiska, särskilt under Halloween. Låt nattens varelser locka in dig med Wild Desire-funktionen. Följ Amber, Troy, Michael och Sarah till snurrkammaren för några odödliga vinster. Prova lyckan.

Ooh Aah Dracula

Halloween

Ooh. Aah. Stig in i slottet och träffa greve Dracula med sina snygga solglasögon. Promenera runt i rummen för att låsa upp Heart-scatters och free spins-feature. Ska du behålla dina vinster eller spela? Använd Best Strategy-mätaren (och ditt eget omdöme) under free spins för att ta reda på det. Stryk omkring i bonusfunktionerna Graveyard och Super Graveyard i Hi Roller-spelet för att byta spöklika själar mot pengar. Spela Ooh Aah Dracula.

Wild Blood

Halloween

Flera liter av droppande blod (låtsasblod givetvis), stiliga vampyrer och vampyrjägare samt en fullmåne. Det är den perfekta omgivningen för att snurra in några episkt stora vinster på Halloween-kvällen med bonusspelet Pick The Blood och Gamble-funktionen. Det är bara att välja glasbehållarna med blod för att få antingen kontantpriser eller gratissnurr. Släpp loss.

Vampires

Halloween

Skriiiik. Det är alltid en natt med fullmåne i vampyrberättelser. Ta på dig vitlöksparfym och anti-huggtandskragen och ta en tur till det läskiga slottet. Samla storslagna vinster med free spins och Card Gamble-funktionen där du kan känna spänningen av att ta risker. Spela Vampires.

Av den dödliga sorten

Karaktärerna i dessa spel ser ganska döda ut, men inte särskilt skräckinjagande.

Grim Muerto

Halloween

Dansa cha-cha-cha som om du var ensam. Delta i de dödas fiesta i Grim Muerto och låt mariachibandet spela en vinnande melodi för dig. Hjulen kommer till liv med expanderande wilds, scatters och en andra chans-funktion för att vinna. Vamos!

Esqueleto Explosivo

Halloween

Sätt på din mustasch, kom ner till torget och låt mariachibandet spela dig en melodi när du snurrar dig till en explosiv vinst. Alla smällar och oväsen är en del av spelet där hjulen av färgade dödskallar vrider sig på altaret med levande ljus för att växla till fallande symboler, mucho multiplikatorer och explosiva wilds. Testa nu!

Book of Dead

Halloween

Öppna Book of Dead denna Halloween och avslöja forntida Egyptens mest värdefulla artefakter. Utlös tre eller fler böcker så visas den hemliga passagen till pyramiden, tillsammans med stora belöningar. Som en sann utforskare behöver du några saker för att komma igång: en cool brun läderjacka, en hatt och lite tur. Öppna boken nu.

Den glada Halloween-känslan

Happy Halloween

Halloween

Följ med familjen Grave på en runda Bus eller Godis. Mingla med likätare och mumier, häxor och monster under denna skräcknatt som kallas Halloween. Vågar du satsa dina vinster eller föredrar du att spara dem? Unna dig själv vingummispöken, fladdermuskakor och kanderade äpplen samtidigt som du tittar på fantomen som hemsöker spelet och staplar upp sig på hjulen för att ge dig extra vinster. Wild Jack o ‘Lantern-symboler hjälper dig att skära ut prisvinnande kombinationer medan de tre häxorna utlöser free spins-funktionen. Testa Happy Halloween!


18+ | Spela ansvarsfullt

Nya spelare får

100% bonus upp till 500 kr + 40 Free Spins i Big Bass Bonanza

Registrera

18+ • Minsta insättning 100 kr • 100% insättningsbonus upp till 500 kr • Bonus + insättning måste omsättas 30 gånger • 40 free spins i Big Bass Bonanza värda 1 kr per snurr, omsättning 10 gånger • Giltigt 60 dagar • Endast nya spelare, en gång per hushåll/IP. Spela ansvarsfullt • Stödlinjen.se • (020-819100)