Opptil 1 million vinnermuligheter i Pillars of Asgard – lansert hos Casumo.

Opptil 1 million vinnermuligheter i Pillars of Asgard – lansert hos Casumo.

Pillars of Asgard, en rykende fersk lansering hos Casumo

Nå gjelder det å huske alt du lærte om norrøn mytologi på skolen, fordi det er det dette guddommelige, splitter nye spillet dreier seg om. Ja, det også spennende nye funksjoner som blant annet varter opp med en million vinnermuligheter da. Kort fortalt, er det som gjelder i Pillars of Asgard å finne en måte å bygge opp spillehjulene på helt til de strekker seg til himmels og gjennom porten til de gamle guddommene, helt inn til Åsgård. Hvordan gjør du det, spør du? Les videre, så kan det hende at vi avslører oppskriften…

Hvordan kommer jeg til Åsgård?

Husk at vi nettopp påpekte at det er nå det gjelder å huske alt det du lærte om norrøn mytologi på skolen. Hvis du fulgte det rådet, så burde du vel ha ganske grei oversikt over våre forfedres gudetro, men for de av leserne som ikke har den beste hukommelsen, kan vi her by på en oppsummering av gammel lærdom som kan komme til nytte når du spiller Pillars of Asgard.

Åsgård er altså de gamle vikinggudene, som Odin og Tor, sitt tilholdssted – som seg hør og bør en mektig festning – den kan nås fra Midgard, men kun over Bifrost, som er en regnbuebro. Foran brohodet stiger Åsgårds pilarer, gudenes inngangsport, til vers, hele veien opp til selve festningen. Pillars of Asgard er altså Åsgårds pilarer på engelsk.

Nøkkelfunksjonen i spilleautomaten kan muligens hjelpe deg helt til topps, så sørg for at du leser videre slik at du lærer hvordan den fungerer!

Nøkkelfunksjonene i Pillars of Asgard

Reel Rise™ Free Games – opptil 1 000 000 mulige gevinstkombinasjoner: 20 gratisspill aktiveres når 3 eller flere scatter-symboler dukker opp samtidig hvor som helst på spillehjulene. I løpet av gratisspillene, vil hvert scatter-symbol utvide spillerhjulet med ett symbol. Hvert spillehjul kan utvides til å ha maks 10 symboler hver, stablet oppå hverandre i høyden.

Floating Stacked Wild: Odin våkner til live i all sin veldige makt når alle spillehjulene når maksimal høyde. Ett av de fulle spillehjulene vil dekkes av wilds i løpet av de gjenstående gratisspill-rundene. Denne funksjonen aktiveres når alle de 6 spillehjulene når sin maksimale høyde på 10 symboler hver.

Wild Multiplier: Alle gevinster som vinnes med hjelp av ett eller flere wild-symboler nyter godt av gevinstdoblinger. Hvor stor gevinstdoblingen blir avgjøres på slump. Jo flere wild symboler som dukker opp på skjermen din, dess større gevinstdobling kan du nyte godt av.

Buy Pass™: Denne funksjonen gir deg anledning til å gå rett forbi grunnspillet og straks aktivere Reel Rise-funksjonen. Det koster 80 ganger din totale innsats å benytte seg av Buy Pass. Buy Pass kan ikke aktiveres i løpet av en pågående Reel Rise-funksjon.

Spill om Buy Pass™: Du kan også spille om en sjanse til å aktivere Buy Pass-funksjonen vi nettopp beskrev i punktet over. Du kan spille om å aktivere Buy Pass for innsats på mellom 10 og 70 ganger din totale innsats.

Denne automaten har en teoretisk gevinstutbetaling til spillere på 96,042%

Løft opp spillehjulene og vekk Odin til live

Hvis du har lyst til å prøve deg på å klatre opp til Åsgård i Pillars of Asgard, er alt du behøver å gjøre å logge deg inn på din casumo.com konto (ny spiller? Registrer deg nå for å spille denne automaten hos Casumo), finne dette spillet i vår spillmeny, og åpne det med et klikk for å snurre på et fantastisk antall spillehjul. Da er det bare å håpe at Odin og vennene hans er i det gjestfrie hjørnet!


18+ | Vennligst spill ansvarlig | Betingelser gjelder | www.hjelpelinjen.no

18+ | Vennligst spill ansvarlig | Regler og vilkår gjelder | www.hjelpelinjen.no
Odds: Alle odds kan endres.

Velkomsttilbud til alle nye spillere

100 gratisspinn og opptil 5000 kr i bonus

Registrer deg

18+. Bare nye kunder. Registrering kreves. 100% innskuddsbonus opptil 5 000 kr . Minsteinnskudd 100 kr. 100 gratisspinn på Fire Joker ved innskudd (20 per dag i 5 dager). 30x omsetningskrav gjelder for innskudd, bonus og gevinster fra gratisspinn. Spill ansvarlig • hjelpelinjen.no • Regler og vilkår