kings of slots free spins

King of Slots har en huvudsaklig feature som definierar och genomsyrar hela spelet. När du vinner så stannar vinsten kvar och du får snurra igen, samtidigt som tidigare vinster stannar kvar och du vinner mer. Efter att ha spelat ganska många spelrundor visade det sig att även wilds fastnar på hjulen, och likaså scatters. Scatter-symboler ger riktigt mycket i det här spelet. Får du fem scatters aktiveras free spins-rundor med en 3x multiplikator. Du behöver fem, men om du får tre av dem så fastnar de på hjulen och ger dig en andra omgång. Vad som är bra med det är att när du har dessa tre scatters så kan alla andra vinster också aktivera respins! Jag fick min tredje free spin-bonus tack vare några ynka 10-symboler som stannade kvar och aktiverade ytterligare en välbehövlig spinn.

Men nu går jag händelserna i förväg. Från mina första free spins fick jag 10 gratis spins, men jag hade otur: jag vann bara en gång, vilket gav mig insatsen tillbaka, plus lite till. Inte min dag, tänkte jag (det var fredagen den 13:e btw), men jag fortsatte att spela. Den andra kompenserade mer än väl för det. Jag fick en storvinst och en megavinst och fick 15.900 mynt från dom free spins-rundorna! Tyvärr fick jag inga vinster från min tredje scatter-runda. Den fjärde hade 7 scatters som landade i första spinnet! Jag fick 20 free spins som gav mig 10.200 mynt, och som nästan aktiverade ytterligare en gratisrunda. Japp, det är inte alls omöjligt att det sker.

Den femte kom inte på en gång och förde inte med sig några större vinster. Efter det (kändes nästan som att slotten ville kompensera mig här) fylldes hjulen upp med Queens som kom ditt genom omsnurr. Finfina grejer. Skulle varit ännu bättre om det hade kommit med en 3x multiplikator, men jag var såklart nöjd med detta också.

Efter det fick jag citroner som gav mig en härlig Megavinst. Synd att det inte var på en free spins-runda, hade varit fint att multiplicera vinsten med 3. Men som man brukar säga: om spelet ger dig citroner, gör lemonad! Och släng i några körsbär för smakens skull, vilket faktiskt hände sen. Tior är faktiskt inte så dumma dom heller,dom gav mig över tusen mynt vid ett tillfälle.

Slutsats: King of Slots är inte slottarnas slot, men det är en väldigt väldesignad och elegant slot som inte stör dig i ditt spelande med en massa klockor, visselpipor och andra jobbiga ljud. Respins feature fyller verkligen upp hela hjulen med vinstsymboler. Jag hade definitivt velat se free spins-rundor oftare, men vinstchanserna är som sagt stora, så att se dessa scatter-symboler är spännande bara det.