Vad får man för 9 kronor nuförtiden? En Snickers? Ett frimärke? En normalstor apelsin? Inte för att vi skulle tacka nej till något av ovanstående, men om vi fick chansen att välja hade vi nog ändå valt 80 000 kronor rätt ner i fickan, vilket är exakt den summa som en spelare på Casumo lyckades kamma hem häromdagen. Med mindre än en tia i insats! Bortsett från jackpotvinster så är det den största vinsten i relation till insats någonsin på Casumo. Lustigt nog så skedde detta i spelet Dead or Alive, vilket är exakt samma spelautomat som 29-åringen som vann förra veckan fick en av sina två storvinster i. Inte för att låta vidskeplig eller så, men kan det möjligen vara så att det vilar någon form av magisk förtrollning över det spelet just nu? Vi ringde upp vinnaren för att gratulera och få höra lite mer om det spännande rekordögonblicket.

Hej kompis, och stort grattis!

Tack så mycket. Jag önskar verkligen att jag hade en video att visa upp på den här tjusiga vinsten, men tyvärr inte. Som tur var lyckades jag ta ett par skärmdumpar i alla fall.

Haha, snyggt jobbat. Bildbevis är viktigt. Har du några häftga planer för vinstpengarna?

Jag önskar att jag hade något lite mer spännande att komma med, men det kommer mestadels gå till “tråkiga” saker. Som att betala av billånet till exempel. Känner jag mig själv rätt kommer endel att åka tillbaka in på Casumo också i jakten på fler, kanske ännu större, vinster. Jag har nog testat precis varenda spelsajt som finns där ute under de senaste 10 åren, men sedan några år tillbaka är det bara Casumo som gäller för mig. Jag älskar bonussystemet, den grymma kundservicen och kvalitén på sajten överlag.


dead-or-alive2_big-win_blog.png

Kan du berätta mer om vinsten?

Reaktionen när de första wild-symbolerna dök upp på skrämen var väl ungefär “Jippi! En till wild-linje teaser!” Men sen ploppade fler och fler wild-symboler upp, och på slutet stod jag mer eller mindre och studsade av glädje framför datorn. Sådan underbar känsla! Att vara Casumos nya “rekordinnehavare” känns också helt galet kul. Definitivt något att skryta om.