Live Chat

Personvernerklæringen

INNLEDNING

Velkommen til Casumo Services Ltds personvernregler angående levering av våre tjenester (spill og/eller sportsspill) på casumo.com og/eller lokale landkodesider og/eller under-nettsteder og/eller tilknyttede domener (og/eller underdomener) og relaterte programvareapplikasjoner (“nettsted“), der personopplysninger behandles av det samme som gjelder deg. 

Vi respekterer personvernet ditt og er forpliktet til å beskytte din personlige informasjon. Denne forpliktelsen eksisterer gjennom hele livssyklusen til personlig informasjon som du gir oss, fra utformingen av enhver Casumo-tjeneste som bruker personlige informasjon til sletting av denne informasjonen. Vi behandler personvernopplysningene dine i samsvar med EUs generelle databeskyttelseslovgivning (“GDPR“), (regulering 2016/697) og den maltesiske databeskyttelsesloven (kapittel 586 av lovene i Malta), i tillegg til de forskjellige datterselskap som er gitt under det samme – ‘DPA’. 

Denne personvernerklæringen vil informere deg om hvordan vi bruker og ivaretar personopplysningene dine. Denne erklæringen dekker blant annet:

  • Informasjon om hvem vi er og hvordan du kan kontakte oss;
  • Åpenhet om hvordan vi samler inn og bruker din personlige informasjon, inkludert når og hvordan den deles og kategorier over mottakere;
  • Informasjon om hvordan vi beskytter din personlige informasjon; 
  • Informasjon om dine rettigheter, valgene du har tilgjengelig, og hvordan vi vil legge til rette for dine rettigheter og svare på eventuelle spørsmål fra deg.

 

Denne personvernerklæringen er gitt i et lagdelt format, slik at du kan klikke deg gjennom til de spesifikke områdene som er beskrevet nedenfor. 

 

1. [VIKTIG INFORMASJON OM HVEM VI ER]

 

2. [INFORMASJONEN VI KAN SAMLE INN OM DEG]

 

3. [HVORDAN VI SAMLER INN INFORMASJONEN OM DEG]

 

4. [HVORDAN VI BRUKER DINE PERSONOPPLYSNINGER]

 

5. [DELING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER]

 

6. [INTERNASJONAL OVERFØRING]

 

7. [INFORMASJONSSIKKERHET]

 

8. [OPPBEVARING AV INFORMASJON]

 

9. [DINE RETTIGHETER]

 

10. [AUTOMATISERT BEHANDLING-PROFILERING]

 

11. [ENDRINGER I PERSONVERNERKLÆRINGEN OG DIN PLIKT TIL Å INFORMERE OSS OM ENDRINGER]  

 

1. VIKTIG INFORMASJON OM HVEM VI ER  

FORMÅLET MED DENNE PERSONVERNERKLÆRINGEN

Denne personvernerklæringen (“personvernerklæringen“ eller “retningslinjene“) tar sikte på å gi deg informasjon om hvordan Casumo Services Limited samler inn og behandler dine personlige opplysninger, inkludert all informasjon du gir via dette nettstedet https://www.casumo.com/no/ (“nettstedet“) når du registrerer deg via registreringsskjemaet vårt, sender oss en e-post, ringer eller bruker vår Live Chat-tjeneste og all informasjon vi kan samle for å tilby deg våre nettspill- og betting-tjenester (“tjenester“) med hensyn til vårt forhold til deg som spiller. 

Det er viktig at du leser denne personvernerklæringen sammen med andre merknader om personvern eller rettferdig behandling vi kan gi ved spesielle anledninger når vi samler inn eller behandler personopplysninger om deg, slik at du er fullstendig klar over hvordan og hvorfor vi bruker informasjonen din. Denne personvernerklæringen supplerer de andre merknadene og er ikke ment å overstyre dem.

Dette nettstedet og tjenestene våre er ikke designet eller rettet mot personer under 18 år med hensyn til bruken av tjenestene. (“ikke myndig”). Hvis du ikke er myndig, skal du ikke bruke tjenestene eller gi oss personlig informasjon. 

BEHANDLINGSANSVARLIG

Denne personvernerklæringen er utstedt på vegne av Casumo Services Limited, som er den behandlingsansvarlige (“behandlingsansvarlig“) og ansvarlig for din personlige informasjon, referert til som “Casumo“, “selskapet“, “vi“, “oss“ eller “vår“ i denne personvernerklæringen. Casumo er et selskap registrert under lovgivningen på Malta, og er lisensiert og regulert av Malta Gaming Authority under lisensnummer MGA/CRP/217/2012 for å tilby type 1 og type 2 spilltjenester. 

Behandlingsansvarlig er en del av Casumo Group (som betyr at selskapene har Casumo Holdings PLC, CRN-C 63156 som sitt ultimate morselskap). 

Casumo Group har etablert en Intra Group Data Transfer Agreement som regulerer enhver overføring av personopplysninger innen selskapene som inngår i Casumo Group. 

Selskapet har utnevnt en databeskyttelsesansvarlig (“DPO“) som er ansvarlig for å overvåke spørsmål i forhold til denne personvernerklæringen. Hvis du har noen spørsmål angående personvernerklæringen, inkludert forespørsler om å utøve dine rettigheter, kan du kontakte DPO ved å bruke kontaktinformasjonen nedenfor.  

KONTAKTINFORMASJON

Vår fulle kontaktinformasjon er:

Fullt navn på juridisk enhet: Casumo Services Limited

Firmaets registreringsnummer: C55663

E-postadresse: hey@casumo.com 

Postadresse: The Unicorn Centre, Triq Il-Uqija, Swieqi, SWQ 2335, Malta

Databeskyttelsesansvarlig: dpo@casumo.com  

 

 

2. INFORMASJONEN VI KAN SAMLE INN OM DEG

Personopplysninger eller personlig informasjon, betyr all informasjon om et individ som personen kan identifiseres direkte eller indirekte fra. Det inkluderer ikke informasjon der identiteten er fjernet (anonym informasjon).

Vi kan samle inn personopplysninger fra deg av juridiske grunner eller fordi du har gitt oss tillatelse til å gjøre det for et bestemt formål. Vi kan samle inn, lagre og overføre forskjellige kategorier av personopplysninger om deg, som vi har gruppert sammen på følgende måte: 

  • Registreringsinformasjon inkluderer fornavn og etternavn, brukernavn eller lignende identifikator, fødselsdato, territorialt gjeldende personnummer der det er tillatt eller nødvendig av lov, kjønn og land. 

 

  • Kontaktinformasjon inkluderer postadresse, e-postadresse og telefonnummer(e).

 

  • Identifikasjons- og verifiseringsinformasjon (anti-hvitvasking/due diligence/KYC-informasjon) inkluderer fornavn og etternavn, bostedsadresse og bevis på adresse, fødselsdato, nasjonalitet, sysselsetningshistorie og informasjon, ugunstig medierapport, økonomisk status og informasjon (f.eks. kontoutskrift, inntektskilde og formue, skatteinformasjon), politisk eksponert personkontroll, sanksjonsjekk, maskerte kredittkortdetaljer, bevis på e-lommebok-eierskap som Neteller, Skrill, Paypal, Paysafe, KYC-dokumentasjon (f.eks. ID-kort, pass, strømregning, ethvert annet dokument som kan være spesifisert i sektorielle implementering prosedyrer utsendt av relevante regulerende myndigheter). 

 

  • Ansvarlig spill informasjon (RG) inkluderer navn, etternavn, postnummer, e-post, telefonnummer, land, fødselsdato, territorialt gjeldende personnummer der det er tillatt eller nødvendig av lov, godkjente transaksjoner (innskudd og uttak), nektet transaksjon (innskudd og uttak), identifikasjon, og informasjon om selvutstenging.

 

  • Informasjon om selvutstenging inkluderer informasjon som gjelder deg og din selvutstenging, for eksempel din registrering- og kontaktinformasjon og dine selvutstengingsdetaljer som årsak, start og dato, bruk av selvutstengingsverktøy som ekskluderinger, tidsbruk, tapsgrense, innsatsgrense, innskuddsgrense, og reality check. 

 

  • Finansiell informasjon inkluderer detaljer om betalingskort og bankkonto.

 

  • Transaksjons- og bruksinformasjon inkluderer detaljer som skapes gjennom din bruk av tjenestene våre (f.eks. spille spill) og inkluderer betalinger til og fra deg (innskudd, uttak, mislykkede innskudd og omvendte uttak) og andre detaljer om tjenester du har du har kjøpt fra oss (f.eks. veddemål, innsatser, (ekte og bonus), gevinster), dato og klokkeslett for transaksjonene, kontosaldoer (bonus og reell), brukte bonuser (konverterte og tapte), bonusomsetning, bonusbalanse, brukte kanaler, transaksjonsspill spilt, språk, land, og kontosaldoer. 

 

  • Innloggingsinformasjon inkluderer internettprotokoll (IP)-adresse, pålogginger (første innlogging og siste innlogging, sist mislykket innlogging), varighet av pålogginger, nettlesertype og versjon, tidssoneinnstilling og plassering, nettlesertilleggstyper og versjoner, operativsystem, plattform og annen teknologi på enhetene du bruker for å få tilgang til tjenestene våre. 

 

  • Profilinformasjon inkluderer interne notater til kontoen din, interesser og preferanser. 

 

  • Markedsføringsinformasjon inkluderer dine preferanser for å motta markedsføring fra oss (meld på/avmeld). 

 

  • Annen kommunikasjonsinformasjon levert av deg i kommunikasjon med oss (via innspilte samtaler, chatter, e-post eller SMS), som kan omfatte forskjellig informasjon som intensjoner, interesser, klager, preferanser, samt intern kommunikasjon og notater.

 

  • Analytisk informasjon inkluderer ulik informasjon levert av deg samt observasjoner med hensyn til bruk av nettstedet vårt og tjenester som spiller-ID, språk, plassering, nettleserinformasjon, brukte kampanjer, brukte kanaler, enhet, betalingsleverandører, transaksjon- og bruksinformasjon, besøkte nettsider, scrolle-dybde. Visse opplysninger samles inn ved hjelp av informasjonskapsler og/eller lignende sporingsteknologi. 

 

Vi samler ikke inn følgende kategorier av personopplysninger om deg (dette inkluderer detaljer om din rase eller etnisitet, religiøs eller filosofisk tro, sexliv eller seksuell legning, politiske meninger, fagforeningsmedlemskap, informasjon om din helse og genetiske biometriske informasjon). Imidlertid kan det være tider når du frivillig kan velge å utlevere informasjon som dette til oss, f.eks. når du snakker med våre ambassadører eller ansvarlig spill-spesialister, og disse samtalene og e-postene blir tildelt kontoen din hos oss. Der du har en helsemessig tilstand som påvirker din evne til å kontrollere din spilleatferd, og du velger å gi oss dokumentasjon for å støtte dette, vil vi notere at du har en helsetilstand, men slette dokumentasjonen du gir oss. Der du avslører en helsemessig tilstand som vi føler kan påvirke din evne til å ta rasjonelle avgjørelser rundt spillet ditt, kan vi ta avgjørelsen om å blokkere deg fra tjenestene våre for din egen sikkerhet. 

 

3. HVORDAN VI SAMLER INN INFORMASJONEN OM DEG? 

Vi samler inn dine personopplysninger på forskjellige måter, inkludert:

  • Direkte interaksjoner – du kan gi oss din registrering, kontakt, identitet og bekreftelse, markedsføring og kommunikasjon og økonomisk informasjon ved å fylle ut skjemaer eller ved å korrespondere med oss via telefon, e-post eller på en annen måte når du engasjerer oss for å tilby deg våre tjenester. 

 

  • Tredjeparter og offentlig tilgjengelige kilder – Vi kan kombinere informasjonen vi samler inn fra deg med informasjon vi mottar om deg fra andre kilder, f.eks. offentlige databaser, leverandører av demografisk informasjon og andre tredjeparter. På grunn av lovkrav samler vi inn kundeinformasjon (KYC) fra spesialiserte tredjeparter. Slik informasjon samles inn bare når det er rimelig og nødvendig for organisasjonens aktiviteter. 

 

  • Automatiserte teknologier eller interaksjoner – Vi og våre tredjeparts tjenesteleverandører kan samle informasjon automatisk fra enheten din på en rekke måter, inkludert; 

a. Gjennom din nettleser eller enhet: Visse opplysninger samles inn av de fleste nettlesere eller automatisk gjennom enheten, f.eks. IP-adresse, enhetstype, språk og nettlesertype.

b. Gjennom din bruk av en app: Når du laster ned og bruker appene våre, kan vi spore og samle inn bruksinformasjon for appen, f.eks. datoen og klokkeslettet appen på enheten din får tilgang til serverne våre og informasjon og filene som er lastet ned til appen.

HVIS DU IKKE LEVERER PERSONOPPLYSNINGER 

Der vi trenger å samle inn personopplysninger ved lov, eller i henhold til vilkårene i en kontrakt vi har med deg, og du unnlater å oppgi disse opplysningene når du blir bedt om det, kan det hende at vi ikke kan utføre kontrakten vi har eller prøver å inngå med deg (f.eks. for å gi deg informasjon relatert til et spørsmål du har). 

 

 

4. HVORDAN VI BRUKER DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi vil bare bruke dine personopplysninger når loven tillater oss det. Vanligvis vil vi bruke dine personopplysninger under følgende omstendigheter: 

  • For å behandle registreringen, sette opp og ta vare på kontoen din (inkludert sjekker for å verifisere alderen din og beskytte deg mot svindel); 
  • For å tilby og operere tjenestene (f.eks. spill/veddemål og betalingsbehandling);
  • For å kommunisere med deg og holde deg informert om de siste oppdateringene våre om tjenestene og spesialtilbudene våre;
  • Å overholde våre juridiske forpliktelser og lisensvilkår f.eks. hvitvasking av penger og ansvarlig spill av juridiske og regulatoriske årsaker; inkludert for å fastslå kilden til midler eller inntektskilde, eller som kreves av andre statlige myndigheter, eller for å etterkomme en stevning eller lignende juridisk prosess eller svare på en regjerings forespørsel; 
  • Å tilby, vedlikeholde, forbedre og tilpasse tjenestene og analysere hvordan kunder bruker tjenestene og nettstedet;
  • Å kjenne preferansene dine og prøve å sikre at innholdet på nettstedet vårt presenteres på den mest effektive måten for deg og din datamaskin eller mobilenhet; 
  • Å markedsføre tjenestene våre (se mer nedenfor under “markedsføring“), samt tilby deg annonser, inkludert atferdsannonsering;
  • Å kommunisere med deg og å behandle noen av dine forespørsler om å utøve dine juridiske rettigheter;
  • For å identifisere og autentisere din tilgang til visse funksjoner i tjenestene; 
  • For å oppdage og forhindre falske og ulovlige aktiviteter eller andre typer aktiviteter som kan skade eller negativt påvirke integriteten til tjenestene, inkludert ved å identifisere risiko knyttet til din aktivitet på tjenestene våre;
  • Å undersøke brudd på retningslinjene våre, samt håndheve retningslinjene våre og vilkårene; og
  • For å undersøke og løse tvister i forbindelse med din bruk av tjenestene. 

Generelt er vi ikke avhengige av samtykke som juridisk grunnlag for behandling av dine personopplysninger annet enn når det gjelder å sende direkte markedsføringskommunikasjon til deg via e-post, tekstmelding eller per post. Du har rett til å trekke tilbake samtykke til markedsføring ved å enten avslutte abonnementet på e-postlisten vår eller ved å kontakte vår DPO. 

FORMÅL FOR BEHANDLING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

I tabellformatet nedenfor har vi en beskrivelse av alle måtene vi bruker dine personopplysninger på, og hvilke juridiske grunnlag vi bruker for å gjøre det. Vi har også identifisert hva våre legitime interesser er der det er hensiktsmessig. 

 

Vær oppmerksom på at vi kan behandle personopplysningene dine for mer enn et lovlig grunnlag avhengig av det spesifikke formålet vi bruker informasjonen til. Vennligst kontakt oss hvis du trenger detaljer om det spesifikke juridiske grunnlaget. Vi stoler på å behandle dine personopplysninger der mer enn et grunnlag er angitt i tabellen nedenfor. 

 

Formål/aktivitet

Type informasjon

Lovlig grunnlag for behandling inkludert for legitime interesser

For å registrere deg som en ny spiller, identifisere deg og bekrefte deg når du får tilgang til kontoen din for å tillate deg å delta i spill.

(a) Registreringsinformasjon

(b) Kontaktinformasjon 

(c) Innloggingsinformasjon

Utførelse av en kontrakt med deg

For å tillate deg å delta i spillene. 

(a) Transaksjons- og bruksinformasjon 

Utførelse av en kontrakt med deg

Å behandle og administrere transaksjoner.

(a) Finansiell informasjon

(b) Transaksjons- og bruksinformasjon

Utførelse av en kontrakt med deg

For å administrere vårt forhold til deg, for å gi deg tilgang til våre tjenester.  

(a) Registreringsinformasjon

(b) Kontaktinformasjon

(c) Profilinformasjon

(d) Annen kommunikasjonsinformasjon

(e) Transaksjons- og bruksinformasjon

(f) Selvekskluderingsinformasjon



(a) Utførelse av en kontrakt med deg


(b) Overholdelse av juridiske forpliktelser

For AML/CTF og due diligence-formål.

(a) Registreringsinformasjon

(b) Kontaktinformasjon 

(c) Identitets- og verifiseringsinformasjon

(e) Transaksjons- og bruksinformasjon

Nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser

Å etablere og undersøke mistenkelig atferd for å beskytte virksomheten vår mot enhver risiko og svindel.

(a) Registreringsinformasjon

(b) Kontaktinformasjon

(c) Identitets- og verifiseringsinformasjon

(d) Innloggingsinformasjon

(e) Finansiell informasjon

(f) Annen kommunikasjonsinformasjon

Legitime interesser (oppdagelse og forebygging av svindel)

Identifisering og undersøkelse av spillaktivitet  med tanke på  ansvarlig spill.

  1. Ansvarlig spill informasjon
  2. Selvekskluderingsinformasjon
    Annen kommunikasjonsinformasjon

Nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser

Ansvarlig spill profilering.

(a) Ansvarlig spill informasjon

(b) Selvekskluderingsinformasjon

(c) Annen kommunikasjonsinformasjon

Nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser

For å sikre at selvekskluderte spillere med hensyn til Casumo eller andre merkevarer/selskaper innen Casumo Group er selvekskludert og ikke får tilgang til våre tjenester. 

  1. Selvekskluderingsformasjon

Nødvendig for å overholde juridiske forpliktelser

Direkte markedsføring av våre egne tjenester inkludert bonuser, nyheter og kampanjer. 

  1. Kontaktinformasjon
  2. Markedsføring- og kommunikasjonsinformasjon
  1. Legitime interesser (for å markedsføre våre egne tjenester og for å utvikle vår virksomhet)
  2. samtykke 

Direkte markedsføring av produkter og tjenester inkludert kampanjer av andre merkevarer/selskaper innen Casumo Group.

  1. Kontaktinformasjon
  2. Markedsføring- og kommunikasjonsinformasjon

Samtykke

Markedsføring over sosiale medier.

  1. Kontaktinformasjon
  1. Legitime interesser (for å markedsføre våre egne tjenester og for å utvikle vår virksomhet)
  2. Samtykke

Kundesegmentering for skreddersydde tilbud og bonuser sendt via direkte markedsføring.

  1. Registreringsinformasjon
  2. Transaksjons- og bruksinformasjon

Legitime interesser (for å markedsføre våre egne tjenester, for å utvikle vår virksomhet og forbedre forholdet til deg ved målrettede tilbud)

For å administrere og beskytte vår virksomhet og denne portalen (inkludert feilsøking, informasjonsanalyse, testing, systemvedlikehold, støtte, rapportering og hosting av informasjon).

(a) Registrering

(b) Kontakt

(c) Analytisk informasjon

(a) Nødvendig for våre legitime interesser (for å drive vår virksomhet, levering av administrasjon og IT-tjenester, nettverkssikkerhet, for å forhindre svindel og i sammenheng med en omorganisering av virksomheten eller gruppestrukturering)

(b) Nødvendig for å overholde en juridisk forpliktelse

 

MARKEDSFØRING

Vi kan bruke dine personopplysninger, f.eks. din e-postadresse og telefonnummer, oss selv eller ved å bruke våre underleverandører fra tredjeparter for å gi deg markedsføringsmateriell (inkludert nyheter og bonuser), angående våre tjenester samt produkter, tjenester og kampanjer som er relatert til andre selskaper i Casumo Group, som vi tror kan interessere deg. 

Vi vil bruke personopplysningene dine for å gi deg markedsføringsmateriell kun der vi har en legitim interesse i å gjøre det, eller der vi har fått ditt bekreftende samtykke. 

Når du stoler på legitim interesse, vil Casumo gi deg muligheten til å motsette deg slik direkte markedsføring når du registrerer deg på nettstedet vårt.

Når du stoler på samtykke, kan du gi samtykke når du registrerer deg på nettstedet vårt.

I begge tilfeller, hvis du ikke ønsker å motta direkte markedsføring lenger, kan du velge dette bort når som helst, enten ved å: 

  • aktivere den aktuelle lenken på slutten av en elektronisk melding, eller
  • kontakte oss, eller 
  • endre innstillingene i profilen din.

Når det gjelder markedsføring på sosiale medier, kan du kontrollere leveransen av visse reklame- eller sosiale kampanjer gjennom innstillingene som tilbys av de respektive tredjepartsplattformene (f.eks. Facebook).

I tillegg, hvis du laster ned mobilappen vår til enheten din fra Apple AppStore eller Google Play, er den eneste måten å forhindre mottak av varsler ved å endre innstillingene på selve enheten.

TREDJEPARTS SPORINGSTEKNOLOGIER

Når du besøker eller får tilgang til tjenestene våre (f.eks. når du besøker nettstedet vårt), bruker vi (og autoriserer tredjeparter til å bruke) informasjonskapsler, piksler og andre teknologier (“sporingsteknologi“).

Sporingsteknologiene lar oss automatisk samle inn informasjon om deg og din atferd på nett, så vel som enheten din (f.eks. datamaskin eller mobilenheten din), for forskjellige formål, f.eks. for å forbedre navigasjonen din på tjenestene våre, forbedre tjenestene ytelsen til tjenestene og tilpasse opplevelsen av tjenestene våre. Vi bruker også denne informasjonen til å samle inn statistikk om bruken av tjenestene våre, utføre analyser, levere innhold som er skreddersydd for dine interesser og administrere tjenester til våre brukere og spillere.

For ytterlige informasjon om hva sporingsteknologier/informasjonskapsler er, hvilke informasjonskapsler vi bruker, hvordan og hvorfor vi bruker informasjonskapsler, og hvordan du kan kontrollere hvilke informasjonskapsler som droppes, vennligst les våre vilkår om informasjonskapsler. 

FORANDRING AV FORMÅLET

Vi vil bare bruke personopplysningene dine til de formålene vi samlet dem for, med mindre vi med rimelighet anser at vi trenger å bruke dem av en annen grunn, og at årsaken er kompatibel med det opprinnelige formålet. Hvis du ønsker å få en forklaring på hvordan behandlingen for det nye formålet er kompatibelt med det opprinnelige formålet, kan du kontakte vår DPO. 

 

Hvis vi trenger å bruke dine personopplysninger til et ikke-relatert formål, vil vi varsle deg, og vi vil forklare det juridiske grunnlaget som tillater oss å gjøre det.

 

Vær oppmerksom på at vi kan behandle personopplysningene dine uten din viten eller samtykke, i samsvar med reglene ovenfor, der dette er nødvendig eller tillatt av loven. 

 

 

5. DELING AV DINE PERSONOPPLYSNINGER

Vi leier, selger eller deler ikke dine personopplysninger med tredjeparter (“mottakere“), bortsett fra som beskrevet i denne personvernerklæringen. Personopplysningene vil kun bli gitt til mottakerne i den grad det kreves for det spesifikke formål(et), som angitt i denne personvernerklæringen. 

Det kan hende at vi må dele personopplysninger med følgende mottakerkategorier: 

  • Profesjonelle rådgivere inkludert advokater, bankfolk, revisorer og forsikringsselskaper basert på Malta som tilbyr konsultjenester, banktjenester, juridiske tjenester, forsikringstjenester og regnskapstjenester.
  • Alle tjenesteleverandører som kan ha tilgang til dine personopplysninger når de gir oss deres støttetjenester, f.eks. IT-tjenesteleverandører, betalingstjenesteytere, spilleverandører med det formål å levere spill, AML-leverandører som gir og/eller behandler viss informasjon med det formål å overholde våre AML-forpliktelser, analytiske tjenesteleverandører, tjenesteleverandører som teknisk muliggjør kommunikasjon med deg (via e-post, chat, SMS, telefon), leverandører av markedsføringstjenester, leverandører av datatjenester, nettstedsleverandører og tjenesteleverandører av sikkerhetssystemer. 
  • Selskaper i Casumo Group. Vi kan utlevere personopplysninger behandlet til andre selskaper i Casumo Group i samsvar med Intra Group Data Transfer Agreement. 
  • Tredjeparter som vi kan velge å selge, overføre eller slå sammen deler av vår virksomhet eller våre eiendeler til. Alternativt kan vi søke å skaffe oss andre virksomheter eller fusjonere med dem. Hvis det skjer en endring i virksomheten vår, kan de nye eierne bruke dine personopplysninger på samme måte som beskrevet i denne personvernerklæringen. 

Vi krever at alle tredjeparter som opptrer som prosessorer til Casumo, respekterer sikkerheten til dine personopplysninger og behandler dem i samsvar med loven. Vi tillater ikke våre tredjeparts tjenesteleverandører å bruke dine personopplysninger til egne formål, og vi vil bare tillate dem å behandle dine personopplysninger for spesifiserte formål og i samsvar med våre instruksjoner. 

Der det kreves av loven, kan dine personlige opplysninger bli utlevert til en gjeldende myndighet, regulerende, sportslig eller håndhevende myndighet. Din personlige informasjon kan også bli utlevert til ethvert regulerings- eller sportsorgan i forbindelse med politiarbeid for integriteten eller håndhevelse av reglene for en sport eller et spill og/eller forebygging og oppdagelse av kriminalitet, og selskapet anser at det er rimelig grunn til å mistenke at du kan være involvert i brudd på slike regler eller loven, ha kunnskap om brudd på slike regler eller loven eller på annen måte utgjøre en trussel mot integriteten til den aktuelle sporten eller spillet. Disse organene kan da bruke din personlige informasjon til å undersøke og handle på slike brudd i samsvar med deres prosedyrer. 

 

 

6. INTERNASJONAL OVERFØRING

Når det er mulig, oppbevarer Casumo informasjonen din innenfor det Europeiske økonomiske samarbeidsområdet (“EØS“). Det kan imidlertid være nødvendig for levering av tjenester og i den grad det kreves for det spesifikke formålet, som angitt i denne personvernerklæringen, å overføre din personlige informasjon til land utenfor EØS. Databeskyttelse og andre lover i disse landene er kanskje ikke så omfattende som i EØS.

Der dine personopplysninger overføres utenfor EØS, gjør vi vårt beste for å sikre at dine personlige opplysninger blir beskyttet på kontraktsmessige måter (f.eks. ved å bruke standardkontraktbestemmelsene (“SCCs“) godkjent av EU-kommisjonen for dataoverføring) eller andre midler (f.eks. å sikre at EU-kommisjonens beslutninger bestemte at slike jurisdiksjoner gir tilstrekkelig beskyttelsesnivå).

 

7. INFORMASJONSSIKKERHET

Vi har iverksatt passende sikkerhetstiltak for å forhindre at personopplysningene dine ved et uhell blir tapt, brukt eller tilgjengelig på en uautorisert måte, endret eller avslørt. I tillegg begrenser vi tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte, agenter, entreprenører og andre tredjeparter som har et forretningsbehov for å vite dette. De vil bare behandle dine personopplysninger i henhold til våre instruksjoner, og de er underlagt taushetsplikt.

 

Vi har innført prosedyrer for å håndtere mistenkte brudd på personopplysninger og vil varsle deg og enhver gjeldende regulator om brudd der vi er lovlig pålagt å gjøre det.

 

8. OPPBEVARING AV INFORMASJON

HVOR LENGE BLIR MINE PERSONOPPLYSNINGER OPPBEVART?

Vi vil bare beholde dine personopplysninger så lenge det er nødvendig for å oppfylle formålene vi samlet dem for, inkludert å oppfylle juridiske krav eller rapporteringskrav. 

 

For å bestemme riktig oppbevaringsperiode for personopplysninger, vurderer vi mengden, arten og følsomheten til personopplysningene, den mulige risikoen for skade på grunn av uautorisert bruk eller utlevering av dine personopplysninger, formålene vi behandler dine personlige opplysninger for vi kan oppnå disse formålene på andre måter, og gjeldende juridiske krav. 

 

Detaljer om oppbevaringsperioder for forskjellige aspekter av dine personopplysninger er tilgjengelig i vår oppbevaring av informasjon retningslinjer som du kan be om fra oss ved å kontakte vår DPO. 

 

Der personopplysningene dine ikke lenger kreves av oss, vil vi enten slette eller anonymisere de aktuelle personopplysningene. 

 

 

9. DINE RETTIGHETER

Under visse omstendigheter har du rettigheter i henhold til databeskyttelsesloven i forhold til dine personopplysninger. Du har rett til å:

 

Be om tilgang til dine personopplysninger (ofte kjent som en “anmodning om tilgang til den registrerte“). Dette gjør at du kan motta en kopi av personopplysningene vi har om deg, og kontrollere at vi behandler dem lovlig. 

 

Be om rettelse av personopplysningene vi har om deg. Dette gjør at du kan korrigere eventuelle ufullstendige eller unøyaktig informasjon vi har om deg, selv om vi kanskje trenger å verifisere nøyaktigheten av den nye informasjonen du gir oss.

 

Be om sletting av dine personopplysninger. Dette gjør at du kan be oss om å slette eller fjerne personopplysninger der det ikke er noen god grunn til at vi fortsetter å behandle dem. Du har også rett til å be oss om å slette eller fjerne personopplysningene dine der du har utøvd din rett til å motsette deg behandling (se nedenfor), der vi kan ha behandlet informasjonen din ulovlig eller der vi er pålagt å slette dine personlige opplysninger til å overholde lokal lovgivning. Vær oppmerksom på at vi kanskje ikke alltid vil være i stand til å etterkomme forespørselen din om sletting av spesifikke juridiske grunner som vil bli varslet til deg, hvis aktuelt, på tidspunktet av forespørselen din.

 

Motsette seg behandling av dine personopplysninger der vi er avhengige av en legitim interesse (eller en tredjeparts) og det er noe med din spesielle situasjon som gjør at du vil motsette deg behandling på dette grunnlaget ettersom du føler det påvirker dine grunnleggende rettigheter og friheter. Du har også rett til å protestere der vi behandler personopplysningene dine for direkte markedsføringsformål. I noen tilfeller kan vi demonstrere at vi lager legitime grunner for å behandle informasjonen din som tilsidesetter dine rettigheter og friheter.

 

Be om begrensning for behandling av personopplysningene dine. Dette gjør at du kan be oss om å stanse behandlingen av dine personopplysninger i følgende scenarioer: (a) hvis du vil at vi skal fastslå nøyaktigheten til informasjonen; (b) der vår bruk av informasjonen er ulovlig, men du vil ikke at vi skal slette dem; (c) hvor du trenger at vi oppbevarer informasjonen, selv om vi ikke lenger trenger det da du trenger det for å etablere, utøve eller forsvare juridiske krav; eller (d) du har motsatt deg bruken av informasjonen din, men vi må verifisere om vi har tvingende legitime grunner til å bruke dem. 

 

Be om overføring av dine personopplysninger til deg eller en tredjepart. Vi vil gi deg, eller en tredjepart du har valgt, dine personopplysninger i et strukturert og ofte brukt maskinlesbart format. Merk at denne retten bare gjelder automatisert informasjon som du opprinnelig ga samtykke til at vi kan bruke, eller der vi brukte informasjonen til å utføre en kontrakt med deg.

 

Trekke tilbake samtykke når som helst der vi stoler på samtykke til å behandle personopplysningene dine. Dette vil imidlertid ikke påvirke lovligheten av behandling som er utført før du trekker tilbake ditt samtykke. Hvis du trekker tilbake samtykket ditt, kan det hende at vi ikke kan tilby visse produkter eller tjenester til deg. Vi vil gi deg råd om dette er tilfelle på det tidspunktet du trekker tilbake samtykket ditt.

 

HVA VI KAN TRENGE FRA DEG

Vi kan trenge å be om spesifikk informasjon fra deg for å hjelpe oss med å bekrefte identiteten din og sikre din rett til å få tilgang til dine personopplysninger (eller å utøve noen av dine andre rettigheter). Dette er et sikkerhetstiltak for å sikre at personopplysninger ikke blir gitt til noen som ikke har rett til å motta dem. Vi kan også kontakte deg for å be deg om ytterligere informasjon i forbindelse med din forespørsel om å få raskere svar.

 

TIDSGRENSE FOR SVAR 

Vi prøver å svare alle legitime forespørsler innen en måned. Noen ganger kan det ta lengre tid enn en måned hvis forespørselen din er spesielt komplisert eller du har kommet med en rekke forespørsler. I dette tilfellet vil vi varsle deg og holde deg oppdatert. 

 

RETT TIL Å KLAGE

Du har når som helst rett til å klage til Information and Data Protection Commissioner Office (IDPC), den maltesiske tilsynsmyndigheten for databeskyttelsesspørsmål. Vi vil imidlertid sette pris på sjansen til å håndtere bekymringene dine før du nærmer deg IDPC, så kontakt oss i første omgang. Kontaktinformasjonen til IDPC er som følger,

Adresse: Level 2, Airways House, High Street, Sliema

Epost: idpc.info@idpc.org.mt

Nettside: https://idpc.org.mt/en/Pages/contact/complaints.aspx

Fasttelefon: 2328 7100

 

10. AUTOMATISERT BEHANDLING-PROFILERING

AUTOMATISK BEHANDLING FOR ANSVARLIG SPILL

Casumo er på grunnlag av gjeldende lover og lisensvilkår juridisk forpliktet til å overvåke spillerne sine for å identifisere personer som kan oppleve, eller risikere å utvikle, problemer med deres spilling, og samhandle med dem for å tilby hjelp eller støtte. For å oppnå dette, og for å oppfylle denne forpliktelsen, ved å bruke historisk informasjon som beskriver spillernes atferd, spesielt en viss informasjon om ansvarlig spill, transaksjons- og bruksinformasjon og annen kommunikasjonsinformasjon (spesielt følelser som brukes i meldinger). Casumo har etablert regler angående hvem som sannsynligvis vil lide av spilleavhengighet og deretter ta relevante tiltak.

Beslutninger, på grunnlag av prediksjon, tas ikke automatisk uten menneskelig inngripen.

AUTOMATISK BEHANDLING FOR HVITVASKING AV PENGER

Casumo er på grunnlag av gjeldende lover og lisensvilkår juridisk forpliktet til å overvåke sine spillere for å identifisere mulig mistenkelige aktiviteter angående AML/CFT. Basert på informasjon som beskriver spillernes oppførsel, spesielt transaksjons- og bruksinformasjon, foreslår algoritmen en risikoprofil.

Beslutninger, på grunnlag av prediksjon, tas ikke automatisk uten menneskelig inngripen.

AUTOMATISERT BEHANDLING FOR DIREKTE MARKEDSSEGMENT

Ved å bruke din transaksjons- og bruksinformasjon, registreringsinformasjon som kjønn, land, fødselsdato og din generelle interaksjon med våre tjenester og analyserer etablerer vi forskjellige segmenter av kundene/spillerne. Disse segmentene blir deretter behandlet manuelt for å sikre at vi gir de mest passende tilbudene og bonusene til spillerne våre. Disse beslutningene tas ikke automatisk uten menneskelig inngripen. Prosessen er basert på den legitime interessen til Casumo om å tilby en tilpasset kvalitetsopplevelse til spillerne. Du kan motsette deg slik behandling ved å kontakte oss eller endre innstillingene på kontoen din.

 

 

11. ENDRINGER I PERSONERKLÆRINGEN OG DIN PLIKT TIL Å INFORMERE OSS OM ENDRINGER

Denne versjonen ble sist oppdatert 19/01/2021, og historiske versjoner kan fås ved å kontakte oss.

Det er viktig at personopplysningene vi har om deg er nøyaktige og aktuelle. Vennligst hold oss informert om dine personopplysninger endres under forholdet til oss.




Sist oppdatert : 19/01/2021