Tietosuojailmoitukseen

JOHDANTO

Olet ehkä huomannut, että haluamme pitää hauskaa täällä Casumossa, mutta tiedämme, ettei sinulla ole hauskaa, jos joudut olemaan huolissasi yksityisyydestäsi. Tiedämme, että kun jaat henkilökohtaisia tietojasi kanssamme, odotat, että pidämme ne turvassa ja käytämme niitä oikeudenmukaisesti ja laillisesti. Auttaaksemme sinua ymmärtämään, miten huolehdimme siitä, olemme koonneet tämän tietosuojailmoituksen, jotta tiedät, mitä henkilötiedoillesi tapahtuu, kun olet tekemisissä Casumon ja palveluidemme kanssa.

REKISTERINPITÄJÄ JA MEIDÄN YHTEYSTIETOMME

Kun rekisteröidyt tai otat yhteyttä Casumoon tai pelaat Casumossa, rekisterinpitäjä on Casumo Services Limited.

Osoite: The Unicorn Centre

Triq Il-Uqija

Swieqi

SWQ 2335

Malta

Sähköposti: hey@casumo.com

Tietosuojavastaava: dpo@casumo.com

YKSITYISYYDEN SUOJAN PERIAATTEET

Koska Casumo sijaitsee Maltassa, noudatamme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) sääntöjä. Tämä tarkoittaa, että aina kun käsittelemme henkilötietojasi, noudatamme EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen periaatteita:

  • Lainmukaisuus, asianmukaisuus ja läpinäkyvyys
  • Käyttötarkoitussidonnaisuus
  • Tietojen minimointi
  • Täsmällisyys
  • Säilytyksen rajoittaminen
  • Eheys ja luottamuksellisuus
  • Vastuullisuus

MIKSI KERÄÄMME HENKILÖTIETOJA

Meidän on käsiteltävä henkilökohtaisia tietojasi, jotta voimme tarjota sinulle palvelujamme. Pyydämme sinulta vain pienimmän mahdollisen määrän tarvitsemaamme tietoa ja käytämme sitä vain laillisiin tarkoituksiin. Emme koskaan myy tietojasi kenellekään muulle.

Casumon ja asiakkaan välinen sopimus

Kun rekisteröidyt ja luot tilin Casumoon, teet sopimuksen kanssamme, kuten käyttöehdoissamme on selitetty. Jotta voimme pitää oman osuutemme sopimuksesta ja tarjota sinulle pääsyn palveluihimme, meidän on käsiteltävä joitakin henkilökohtaisia tietojasi.

Teemme aina selväksi, mitkä tiedot ovat pakollisia ja mitä tietoja voit halutessasi päättää olla antamatta meille. Jos jotkin tiedot ovat pakollisia, etkä halua antaa niitä meille, silloin et voi luoda meille tiliä etkä käyttää palveluitamme.

Käytämme näitä tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Henkilökohtaisen profiilin luomiseen, käyttämiseen ja hallintaan, mikä mahdollistaa peliemme ja palveluidemme käyttämisen
  • Kanta-asiakaspisteiden ja palkitsemisjärjestelmien hallintaan
  • Henkilökohtaisen profiilin ja tilin suojaamiseen
  • Panostesi ja rahansiirtojesi käsittelemiseen – luotto-/pankkikorttien ja verkkomaksujärjestelmien käyttö mukaan lukien
  • Asiakastuen ja palvelupäivitysten tarjoamiseen
  • Käyttäjätrendien analysointiin ja tarjoamiemme palveluiden kehittämiseen
  • Useiden tilien rekisteröinnin valvontaan

Oikeudelliset velvoitteet

Jotkin käsittelemistämme tiedoista ovat pakollisia, jotta voimme täyttää ne oikeudelliset ja sääntelyvelvollisuudet, joita meillä on rahapelitoimijana. Tähän sisältyvät lisensointivaatimukset, vastuullista pelaamista koskevat velvoitteet ja rahanpesun vastaiset säännökset.

Näitä tietoja tarvitaan:

  • Iän ja henkilöllisyyden varmistamiseen
  • Varojen alkuperän varmistamiseen
  • Due diligence -tarkistusten tekemiseen
  • Rahansiirtojen ja pelaamisen valvontaan ja tutkimiseen petosten, rahanpesun, ongelmapelaamisen ja muun sopimattoman pelikäyttäytymisen ehkäisemiseksi ja havaitsemiseksi
  • Omaehtoisen pelikiellon rekistereiden konsultoimiseen ja ongelmapelaamisen hallintaan
  • Päällekkäisten tilien rekisteröinnin ja yksilöiden, jotka ovat sellaisilta lainkäyttöalueilta, joissa uhkapelaaminen on kielletty, hallintaan

Oikeutettu etu

Casumo käsittelee pienen määrän tietoa kaikista, jotka käyvät verkkosivuillamme tai sovelluksessamme. Tämä auttaa meitä ymmärtämään paremmin palveluitamme käyttäviä ihmisiä ja tunnistamaan, millaisissa asioissa käyttäjämme kohtaavat ongelmia – esimerkiksi turvallisuuteen liittyviä kysymyksiä tai asioita, jotka eivät toimi. Teemme tämän käyttämällä teknisiä ohjelmia ja toiminnallisuusevästeitä. Kun käsittelemme tietoja tällä tavalla, on Casumon oikeutettujen etujen kannalta välttämätöntä varmistaa, että tarjoamme miellyttävän, turvallisen ja sujuvan asiakaskokemuksen ja että suojelemme palveluitamme väärinkäytöltä, joka voisi vaarantaa muiden käyttäjien mahdollisuuden käyttää palvelua.

Suostumus

Koska haluamme tehdä kokemuksestasi Casumolla mahdollisimman hauskan ja sosiaalisen, verkkosivuillamme on live-paneeli, jossa näkyy reaaliaikaisia tietoja sisäänkirjautuneista käyttäjistä, siitä mitä he pelaavat ja kuinka paljon he ovat voittaneet pelissä. Pelaajilla on myös pelaajakortti, joka näyttää muille pelaajille, mitä pelejä olet pelannut, ansaitsemasi palkinnot ja bonukset sekä osallistumisesi Kolikkoralleihin. Osallistumisesi näihin perustuu suostumukseesi, ja voit määrittää asetuksistasi, julkaistaanko nämä tiedot muille pelaajille. Voit muuttaa asetuksia koska tahansa.

Suostumuksellasi Casumo lähettää sinulle uutisia, tarjouksia ja bonuksia. Otamme sinuun yhteyttä näistä syistä vain, jos meillä on siihen sinun etukäteen antamasi suostumus. Sinulla on täysi määräysvalta sen suhteen, saammeko ottaa sinuun yhteyttä ja millä tavoin saamme sen tehdä. Voit määrittää tämän tilisi asetuksista, joihin sinulla on pääsy ja joita voit muuttaa milloin tahansa.

Kun vierailet verkkosivuillamme, keräämme sinusta pienen määrän tietoa evästeiden ja pikselien avulla, jotta voimme varmistaa, että näet sinulle soveltuvaa Casumo-sisältöä kaikilla niillä eri kanavilla, joilla mainostamme, sekä pitääksemme sinut ajan tasalla tuotekehityksen ja tarjousten suhteen. Tiedot säilytetään rajoitetun ajan ja poistetaan aina tämän ajanjakson päätyttyä. Lisätietoa evästeiden käytöstä löydät evästeilmoituksestamme.

ARKALUONTEISET HENKILÖTIEDOT

Casumo ei koskaan pyydä antamaan arkaluonteisia henkilötietoja, kuten terveyttä, rotua tai etnistä alkuperää koskevia tietoja. Joskus saatat päättää paljastaa meille tällaisia tietoja, kuten silloin, kun puhut lähettiläidemme tai vastuullisen pelaamisen asiantuntijoidemme kanssa, ja nämä chat-keskustelut ja sähköpostit siirretään Casumo-tilillesi. Jos sinulla on jokin terveysongelma, joka vaikuttaa kykyysi hallita pelaamistasi, ja päätät toimittaa meille asian vahvistavan asiakirjan, teemme merkinnän terveysongelmastasi, mutta hävitämme toimittamasi asiakirjan. Jos tuot esille terveysongelman, joka mielestämme voi vaikuttaa kykyysi tehdä järkeviä päätöksiä pelaamisesi suhteen, saatamme päättää, että estämme sinulta palveluidemme käyttämisen oman turvallisuutesi vuoksi.

MISTÄ SAAMME SINUA KOSKEVAT TIETOMME

Suurimman osan sinua koskevista tiedoistamme olemme saaneet sinulta itseltäsi. Toisinaan saamme kuitenkin tietoja sinusta myös muista lähteistä.

Rahanpesun estämiseen liittyvien velvoitteidemme mukaisesti meidän on suoritettava due diligence -tarkastuksia, jotka vahvistavat sinua koskevat tiedot. Joissakin tilanteissa meidän on ehkä myös tarkistettava varojesi alkuperä. Teemme yhteistyötä hyvämaineisten ulkopuolisten yritysten kanssa, jotka työskentelevät pelialan kanssa näiden tarkastusten suorittamiseksi, ja saamme niiltä raportin, joka sisältää sinua ja taustaasi koskevia tietoja. Tämän lisäksi haemme myös itse tietoa avoimista lähteistä, kuten sosiaalisesta mediasta ja julkisista rekistereistä.

Joissakin tapauksissa maksupalvelun tarjoajat saattavat välittää meille pienen määrän henkilötietoja, kun he suorittavat rahansiirron puolestasi, jotta voimme yhdistää rahansiirrot sinuun pelaajana.

Saatamme myös saada tietoa sinusta kansallisista omaehtoisen pelikiellon rekistereistä. Kysymme kansallisista rekistereistä, jotta voimme varmistaa, että henkilöt, jotka ovat sopineet omaehtoisesta pelikiellosta uhkapelisivustoilla, eivät voi luoda meille tiliä. Nämä kansalliset rekisterit ilmoittavat meille, jos olet tehnyt sopimuksen heidän kanssaan, jotta voimme estää sinulta palvelujemme käyttämisen.

Voit myös valtuuttaa kolmannet osapuolet jakamaan henkilötietoja Casumon kanssa. Esimerkiksi voit valtuuttaa pankit ja rahoituslaitokset jakamaan henkilökohtaisia tietoja kanssamme, jotta voisimme auttaa sinua rekisteröinnissä ja tilin varmentamisessa.

KENEN KANSSA JAAMME TIETOJASI

On joitakin tilanteita, joissa meidän on jaettava tietojasi Casumon ulkopuolisille vastaanottajille, jotta palvelujemme tarjoaminen olisi mahdollista. Kun jaamme tietoja kolmansien osapuolten kanssa, varmistamme aina, että tästä on olemassa asianmukainen sopimus, että jaettavat tiedot siirretään turvallisesti ja että jaamme vain pienimmän mahdollisen määrän tietojasi. Casumo ei koskaan myy tietojasi muille osapuolille.

Kolmannet osapuolet, joiden kanssa jaamme tietoja:

  • Maksupalvelun tarjoajat
  • Analytiikkapalvelut
  • Henkilöllisyyden varmistamiseen ja rahanpesun estämiseen liittyvät palvelut
  • Verkkosivujen suorituskykyyn ja turvallisuuteen liittyvät järjestelmät
  • Markkinointi- ja mainontayritykset
  • Viestintäalustan tarjoajat
  • Sosiaalisen median alustat
  • Pelintarjoajat
  • Kansalliset omaehtoisen pelikiellon rekisterit
  • Pankit, maksukorttien ja rahoituspalvelujen tarjoajat
  • Muut Casumo-ryhmän yritykset

Saatamme saada lainvalvontaviranomaisilta, sääntelyviranomaisilta tai valvontaviranomaisilta pyynnön paljastaa sinua koskevia tietoja. Varmistamme aina, että informaatiota pyytävällä organisaatiolla on laillinen peruste pyynnön tekemiseen ja jaamme vain pienimmän mahdollisen määrän tarvittavaa tietoa turvallisella tavalla. Me myös jaamme henkilökohtaisia tietojasi ennakoivasti lainvalvontaviranomaisille, sääntelyviranomaisille ja valvontaviranomaisille, jos uskomme, että olet syyllistynyt tai saatat syyllistyä rikokseen.

Joskus saatat jakaa meille sellaisia itseäsi koskevia tietoja, jotka saavat meidät uskomaan, että henkesi tai hyvinvointisi on vaarassa. Tällaisessa tapauksessa jaamme tietosi alueesi paikallisviranomaisten kanssa, jotta he voivat tarkistaa hyvinvointisi ja varmistaa turvallisuutesi.

KANSAINVÄLISET SIIRROT

Casumo pitää mahdollisuuksien mukaan tietosi Euroopan talousalueella (ETA). Joissakin tapauksissa tietojasi saattaa joutua ETAn ulkopuolelle, kuten silloin, kun työskentelemme kolmansien osapuolten kanssa. Casumo varmistaa aina, että kaikki Euroopan ulkopuoliset siirrot toteutetaan lainsäädännön mukaisesti, niillä on asianmukainen oikeussuoja ja ne toteutetaan turvallisesti.

Jos henkilötietoja siirretään ETAn ulkopuolelle maahan, jonka tietosuojan tasoa EU ei ole määrittänyt riittäväksi, noudatamme aina Euroopan komission mallisopimuslausekkeita meidän ja henkilötiedot vastaanottavan yrityksen välillä. Näin varmistetaan, että henkilötietosi ovat aina suojattuja ja turvassa ja että tietojen siirtäminen tapahtuu lainmukaisesti. Jotkut käyttämistämme kolmansista osapuolista sijaitsevat Yhdysvalloissa. Jos nämä kolmannet osapuolet ovat ilmoittautuneet EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -järjestelyyn, EU katsoo, että ne tarjoavat riittävän tietosuojan, joten emme tällöin noudata Euroopan komission mallisopimuslausekkeita.

Pieni määrä Casumon työntekijöistä sijaitsee ETAn ulkopuolella. Edellytämme, että he työskentelevät kaikkien sisäisten käytäntöjemme ja menettelytapojemme mukaisesti, ja heidän työsopimuksiinsa on myös lisätty Euroopan komission mallisopimuslausekkeet sen varmistamiseksi, että tietosi ovat aina suojattuja ja turvassa ja tietojen siirtäminen on lainmukaista.

KUINKA KAUAN SÄILYTÄMME TIETOJASI

Casumolla on useita henkilötietojesi säilyttämistä koskevia oikeudellisia velvoitteita. Tilisi aktiivisuudesta riippuen säilytämme henkilötietojasi 5–10 vuotta tilisi sulkemisen jälkeen. Jos olet asettanut omaehtoisen pelikiellon, säilytämme henkilötietojasi 75 vuotta tilisi sulkemisen jälkeen voidaksemme varmistaa, että pystymme pitämään yllä omaehtoista kieltäytymistä pelipalveluistamme. Mitään meille toimittamiasi terveysasiakirjoja ei säilytetä, ja ne hävitetään sen jälkeen, kun vastuullisen pelaamisen asiantuntijamme ovat käyneet ne läpi.

Kaikki omaehtoisen pelikiellon takia tai muusta syystä suljetut tilit pidetään suojattuina, kunnes tietojen säilytysaika on päättynyt, ja sen jälkeen tiedot hävitetään turvallisesti.

TIETOJASI KOSKEVAT OIKEUTESI

Sinulla on useita oikeuksia, joita voit käyttää suhteessa tietoihisi. Näihin oikeuksiin sisältyy:

  • Pääsy tietoihin, joita meillä on sinusta
  • Oikeus korjata virheelliset tiedot, joita meillä on sinusta
  • Joissakin tilanteissa oikeus rajoittaa tietojen käyttämistä tai panna tietojen käyttäminen ”tauolle”
  • Oikeus saada sinua koskevat tiedot sähköisessä muodossa ja, silloin kun mahdollista, siirrättää ne toiselle organisaatiolle

Jos haluat käyttää jotakin näistä oikeuksista, lähetä lähettiläillemme sähköposti osoitteeseen hey@casumo.com rekisteröidystä sähköpostiosoitteestasi ja toimita seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Yhteystiedot
  • Käyttäjänimesi
  • Täydelliset pyyntöäsi koskevat tiedot

Joissakin tapauksissa pyydämme sinua toimittamaan meille henkilöllisyystodistuksen, jotta voimme vahvistaa henkilöllisyytesi. Jos tämä on tarpeen, kerromme tästä ja selitämme, minkä henkilöllisyystodistuksen tarvitsemme. Jotkin näistä oikeuksista ovat voimassa vain tietyissä olosuhteissa, joten jos emme voi toteuttaa pyyntöäsi, selitämme sinulle syyn siihen.

Poistamisoikeus

Poistamisoikeus ei ole ehdoton oikeus. Tämä tarkoittaa, että se ei aina koske kaikkia. Jotta tietosi voidaan poistaa, sinun täytyy kuulua johonkin pienestä määrästä luokkia. Tämän lisäksi on olemassa joukko luokkia, joita kutsutaan poikkeuksiksi, joissa tietojen poistamisoikeutta ei ole ollenkaan.

Casumon on noudatettava rahanpesun vastaisten lakien mukaisia oikeudellisia velvoitteita. Näiden lakien mukaan meidän on säilytettävä kaikki tiedot mistä tahansa yksilön kanssa muodostetusta liikesuhteesta tilille määrätyn tietojen säilytysajan päättymiseen asti. Tämän vuoksi tietojen poistamisoikeutta ei voida soveltaa, koska on olemassa poikkeus, kun yrityksen on noudatettava lakisääteistä velvoitetta, joka ei salli tietojen poistamista.

Vaikka poistamisoikeus ei koske Casumon pelaajia, voimme sulkea tilisi, mikä tarkoittaa sitä, että et enää kuule Casumosta eikä tilisi ole enää aktiivinen.

SUOSTUMUKSEN PERUUTTAMINEN

Asioissa, joissa tarvitsemme suostumuksesi tietojesi käsittelemiseen, sinulla on aina mahdollisuus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa.

Tarvitsemme suostumuksesi siihen, että voimme lisätä sinut verkkosivun live-paneeliin, jossa näytetään tietoja pelaajista ja heidän reaaliaikaisesta pelaamisestaan ja voitoistaan, sekä voidaksemme tehdä pelaajakorttisi näkyväksi muille pelaajille alustallamme. Live-paneeli ja pelaajakortti näkyvät vain niille pelaajille, jotka ovat rekisteröityneet Casumoon. Kun olet kirjautunut tilillesi, voit määrittää asetuksistasi, näytetäänkö nämä tiedot, ja voit muuttaa valintaa koska tahansa.

Tarvitsemme suostumuksesi myös siihen, että voimme lähettää sinulle tietoa Casumon uutisista, bonuksista ja tarjouksista. Lähetämme sinulle markkinointiviestejä vain, jos olet antanut meille suostumuksesi näiden viestien vastaanottamiseen. Pyydämme tätä suostumusta rekisteröintiprosessin yhteydessä, mutta voit hallita kanavia, joiden kautta voimme olla sinuun yhteydessä, ja määrittää, voimmeko ylipäätään olla yhteydessä sinuun, asetuksistasi, kun olet kirjautuneena tilillesi. Voit milloin tahansa käydä muuttamassa näitä asetuksia. Jokaisessa sinulle lähettämässämme viestissä on mukana myös mahdollisuus peruuttaa tilaus tai ”jättäytyä pois”. Jos päätät peruuttaa suostumuksenne markkinointiin, otamme tämän heti huomioon etkä enää saa näitä viestejä meiltä. Huomaa kuitenkin, että harvinaisissa tapauksissa saatat saada markkinointiviestejä vielä 24 tunnin sisällä suostumuksen peruuttamisesta järjestelmämme päivittymisen takia.

Huomaa, että vaikka et antaisi suostumustasi markkinointiviestien lähettämiseen, saatat silti saada satunnaisen palvelusähköpostin Casumolta. Lähetämme näitä viestejä voidaksemme ilmoittaa sinulle käyttöehtojen ja tämän tietosuojailmoituksen muutoksista, sekä mistä tahansa muusta sellaisesta, joka voi vaikuttaa palveluihin, joita voimme tarjota sinulle, kuten maksutapojen saatavuudesta.

PUHELUJEN TALLENTAMINEN

Aina kun käyt puhelinkeskustelun Casumon kanssa, puhelu tallennetaan. Tämä koskee sekä sitä, kun me soitamme sinulle, että sitä, kun sinä soitat meille. Saat aina puhelun alussa ilmoituksen, jotta tiedät, että puhelu tallennetaan. Tallennamme kaikki puhelut, koska meidän on noudatettava oikeudellisia velvoitteita, joita meillä on pelialan yrityksenä, ja yksi niistä on velvollisuus tallentaa kaikki kontaktit, joita meillä on pelaajiemme kanssa.

Ei ole olemassa keinoa, jolla puhelun tallentamisesta voitaisiin luopua, jos soitat Casumolle tai Casumo soittaa sinulle, mutta voit päättää keskeyttää puhelun. Voit myös aina halutessasi olla meihin yhteydessä kirjallisesti esimerkiksi sähköpostin tai live-chatin kautta. Sinuun otetaan yhteyttä puhelimitse vain, jos olet antanut meille luvan ottaa sinuun yhteyttä tällä tavalla, ja voit milloin tahansa kieltää tämän joko tiliasetustesi kautta tai kertomalla siitä meille puhelimessa. Poikkeuksen muodostaa kuitenkin tilanne, jossa olet jakanut meille sellaisia tietoja, jotka ovat saaneet meidät uskomaan, että turvallisuutesi on vaarassa. Näissä olosuhteissa voimme yrittää ottaa sinuun yhteyttä puhelimitse tarkistaaksemme hyvinvointisi.

AUTOMAATTINEN PÄÄTÖKSENTEKO JA PROFILOINTI

Meidän on toteutettava useita toimia rahanpesun ja terrorismin rahoittamisen estämistä, petoksia ja muita laittomia toimia koskevien sääntöjen täyttämiseksi. Tätä varten käytämme ohjelmia, jotka valvovat pelaajien käyttäytymistä ja varoittavat meitä epäilyttävistä tai vilpillisistä rahansiirroista ja toiminnasta. Välitämme tiedot merkityistä rahansiirroista tarvittaville sääntelyviranomaisille ja toimeenpanoelimille ja saatamme estää tilien käyttämisen.

Osana lisenssiä meillä on myös velvollisuuksia vastuullisen pelaamisen suhteen. Tämän toteuttamiseksi käytämme järjestelmää, joka merkitsee minkä tahansa sellaisen pelaajan ilmentämän uhkapelaamiskäyttäytymisen tai muun käyttäytymisen, joka voi merkitä ongelmapelaamista.

Kun järjestelmä merkitsee pelaajan, yksi vastuullisen uhkapelaamisen asiantuntijoistamme tarkastaa tilin ja ottaa tarvittaessa yhteyttä pelaajaan keskustellakseen tämän kanssa hänen pelaamisestaan ja tarjotakseen tietoa ja ohjausta.

Käytämme myös segmentointia, jonka avulla jaamme pelaajat ryhmiin heidän pelitoimintansa perusteella. Teemme tämän varmistaaksemme, että ihmiset saavat heille soveltuvaa markkinointia (esim. oikea kieli ja tarjoukset) ja ymmärtääksemme paremmin, miten ihmiset käyttävät tuotetta, kehittääksemme markkinointitapojamme ja varmistaaksemme, että ihmiset saavat heitä kiinnostavia tarjouksia. Tunnistamme myös pelaajat, jotka täyttävät uskollisuusohjelmamme edellytykset.

Urheiluvedonlyöntituotteemme suhteen teemme yhteistyötä kolmannen osapuolen kanssa, joka tarjoaa meille riskienhallintapalvelua. Automaattisen päätöksenteon ja profiloinnin avulla arvioimme asettamasi panokset ja pelaamistoimintasi analysoidaksemme vedonlyöntikäyttäytymistäsi, luodaksemme sinusta riskiprofiileja, säätääksemme panosrajoja ja estääksemme vedonlyönnin tarvittaessa. Joissakin tapauksissa kolmas osapuoli tai me itse tarkistamme nämä päätökset ihmisvoimin.

VALITUKSEN TEKEMINEN

Jos olet tyytymätön siihen, miten Casumo on käsitellyt tietojasi, ensimmäinen asia, jonka voit tehdä, on ottaa asia esille lähettiläidemme kanssa live-chatissa tai lähettämällä heille sähköpostia osoitteeseen hey@casumo.com asian selvittämiseksi.

Jos et pysty ratkaisemaan valitusta lähettiläiden kanssa, seuraava vaihe on tehdä valitus tietosuojavastaavallemme (DPO). Voit tehdä tämän lähettämällä sähköpostia osoitteeseen dpo@casumo.com ja liittämällä mukaan seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Yhteystietosi
  • Käyttäjänimesi
  • Yksityiskohtaiset valitustasi koskevat tiedot

Tietosuojavastaava perehtyy valitukseesi ja tutkii, onko tietojasi käsitelty asianmukaisesti ja tämän tietosuojailmoituksen, oikeudellisten velvoitteidemme ja sisäisten käytäntöjemme ja menettelytapojemme mukaisesti. Tietosuojavastaava ottaa sinuun yhteyttä tutkimuksen lopputuloksen ja sen seurauksena mahdollisesti toteutettujen toimenpiteiden osalta.

Jos tietosuojavastaavalle kantelun jälkeen olet tyytymätön siihen, miten valituksesi suhteen on toimittu, voit tehdä valituksen päävalvontaviranomaisellemme, Maltan tietosuojavaltuutetulle:

Tietosuojavaltuutetun toimisto

Level 2, Airways house

High Street

Sliema

SLM 1549

Malta

(+356) 2328 7100

idpc.info@idpc.org.mt

TÄMÄN TIETOSUOJAILMOITUKSEN MUUTOKSET

Tarkistamme ja päivitämme tämän tietosuojailmoituksen aina, kun siinä, miten käytämme henkilötietoja, tapahtuu merkittävä muutos, ja ainakin kerran vuodessa.

Jos muutamme tietosuojailmoitusta, teemme yhteenvedon näistä muutoksista alle. Saatamme myös ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaaksemme merkittävistä muutoksista, jos pidämme sitä tarpeellisena.

Tämä tietosuojailmoitus luotiin ja julkaistiin alun perin toukokuussa 2018

TÄMÄN TIETOSUOJAILMOITUKSEN KÄÄNNÖKSET

Olemme kääntäneet tietosuojailmoituksen englannin kielestä niiden maiden virallisille kielille, joille tarjoamme palvelujamme. Olemme tehneet tämän varmistaaksemme, että kaikki asiakkaamme ovat selvillä siitä, miten Casumo käyttää henkilökohtaisia tietoja.

Jos tietosuojailmoituksen käännettyjen versioiden välillä on ristiriitoja tai epäjohdonmukaisuuksia, englanninkielinen versio on ensisijainen.

AIEMMIN TEHDYT MUUTOKSET TÄHÄN TIETOSUOJAILMOITUKSEEN

Toukokuu 2018 - kuluttajien tietosuojailmoitus julkaistiin

Toukokuu 2019 - vuosittainen päivitys:

  • Miksi keräämme sinua koskevia tietoja - lisätietoja
  • Arkaluonteiset henkilötiedot - lisätietoja
  • Mistä saamme sinua koskevat tietomme - avointen lähteiden hakujen ja omaehtoisen pelikiellon rekistereiden käyttäminen
  • Kenen kanssa jaamme tietojasi - omaehtoisen pelikiellon rekistereiden ja pankkien/maksukortti-/rahoituspalvelujen tarjoajien lisääminen
  • Kansainväliset siirrot - lisätietoja
  • Kuinka kauan säilytämme tietojasi - yksityiskohtaisempia tietoja säilytysajoista.
  • Poistamisoikeus - uusi osa, jossa selitetään missä määrin poistamisoikeus koskee pelaajia
  • Suostumuksen peruuttaminen - aika, joka järjestelmiltä menee asetusmuutosten päivittämiseen
  • Automaattinen päätöksenteko ja profilointi - yksityiskohtaisempia tietoja siitä, mitä tapahtuu
  • Puhelujen tallentaminen - uusi jakso, jossa kerrotaan puhelujen tallentamisesta ja pelaajien vaihtoehdoista