Tietosuojailmoitukseen

Olet saattanut huomata, että pidämme hauskanpidosta Casumolla. Otamme kuitenkin yksityisyytesi sekä tietojenkäsittelyn erittäin vakavasti. Tiedostamme, että sinun jakaessasi henkilötietoja kanssamme, meidän tulee pitää ne turvassa ja käyttää niitä oikeudenmukaisesti ja laillisesti. Auttaaksemme sinua ymmärtämään kuinka toimimme, olemme koonneet sinulle tämän tietosuojailmoituksen, jotta tiedät miten tietojasi käsitellään käyttäessäsi Casumoa tai sen palveluja.

Rekisterinpitäjä ja kuinka ottaa yhteyttä

Rekisterinpitäjänä toimii Casumo Services Limited, kun rekisteröidyt sivustolle, pelaat ja otat yhteyttä Casumoon.

Osoite: The Unicorn Centre, Triq Il-Uqija, Swieqi, SWQ 2335, Malta
Sähköposti: hey@casumo.com
Tietosuojavastaava: dpo@casumo.com

Tietosuojaperiaatteet

Koska Casumo sijaitsee Maltalla, meihin soveltuu yleinen tietosuoja-asetus (GDPR). Tämän seurauksena noudatamme GDPR:n periaatteita aina käsitellessämme henkilötietojasi. Henkilötietoja on periaatteiden mukaisesti:

  • - käsiteltävä lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi
  • - kerättävä ja käsiteltävä tiettyä, nimenomaista ja laillista tarkoitusta varten
  • - kerättävä vain tarpeellinen määrä henkilötietojen käsittelyn tarkoitukseen nähden
  • - päivitettävä aina tarvittaessa ‒ epätarkat ja virheelliset henkilötiedot on poistettava tai oikaistava viipymättä
  • - säilytettävä muodossa, josta rekisteröity on tunnistettavissa ainoastaan niin kauan kuin on tarpeen tietojenkäsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten
  • - käsiteltävä tavalla, jolla varmistetaan henkilötietojen asianmukainen turvallisuus
  • - rekisterinpitäjä vastaa siitä, ja sen on pystyttävä osoittamaan, että edellä mainittuja periaatteita on noudatettu

Miksi keräämme henkilötietoja?

Meidän tulee käsitellä henkilötietojasi, jotta voimme tarjota sinulle palveluitamme. Tulemme keräämään vain tarpeellisen määrän tietojasi ja käytämme tietoja ainoastaan laillisiin tarkoituksiin. Rekisteröidessäsi tilin Casumolle, teet kanssamme sopimuksen sääntöjemme ja käyttöehtojemme mukaisesti. Pitääksemme kiinni sopimuksesta ja tarjotaksemme sinulle pääsyn palveluihimme, meidän on käsiteltävä joitain henkilötietojasi. Ilmoitamme aina, mitkä tiedot ovat pakollisia ja mitä tietoja sinun ei halutessasi tarvitse antaa. Et voi jatkaa pelitilisi tai palveluidemme käyttöä, jos et halua antaa kaikkia pakollisia tietoja. Käytämme tietojasi:

  • - auttaaksemme sinua pelitilin rekisteröinnissä, käytössä ja omien tietojesi ylläpitämisessä sekä antaaksemme sinulle pääsyn peleihimme ja palveluihimme
  • - hallitaksemme palkintojen ja tarjousten lähettämistä
  • - henkilötietojesi ja pelitilisi suojaamiseen
  • - käsitelläksemme panoksesi sekä tilitapahtumasi, kuten pankki-ja luottokorttien sekä online-maksujärjestelmien käyttösi
  • - tarjotaksemme asiakaspalvelua ja palvelun päivityksiä
  • - tarkkaillaksemme pelaajien mieltymyksiä ja kehittääksemme tarjoamiamme palveluja
  • - hallinnoidaksemme useamman kuin yhden pelitilin rekisteröintiä


Osa sinusta käsittelemistämme tiedoista ovat välttämättömiä, noudattaaksemme kaikkia lakisääteisiä ja sääntelyyn perustuvia velvoitteita peliyhtiönä kuten lisenssivaatimuksia, vastuullista pelaamista ja rahanpesun estämistä (AML) koskevia säännöksiä. Näitä tietoja käsitellään, jotta voimme:

  • - suorittaa iän ja henkilöllisyyden varmentamisen
  • - varmentaa varallisuuden lähteen
  • - suorittaa asianmukaiset tarkastukset
  • - seurata ja tarkastella tilitapahtumia ja pelin kulkua estääksemme sekä havaitaksemme mahdollisen petoksen, rahanpesun, liikapelaamisen tai muun säännönvastaisen toiminnan
  • - konsultoida pelikieltorekisteriä ja hallita ongelmia liikapelaamisen suhteen
  • - hallinnoida useamman kuin yhden tilin rekisteröintiä
  • - hallinnoida tilien rekisteröintiä ja henkilöitä laillisten käyttöalueiden ulkopuolelta, joissa pelaaminen on kielletty


Casumo käsittelee pienen osan tietoa kaikista, jotka vierailevat sivustollamme. Teemme tämän saadaksemme paremman ymmärryksen yksittäisten henkilöiden käyttäytymisestä sekä huomataksemme mahdolliset ongelmat sivustolla. Teemme tämän käyttämällä teknisiä ohjelmia ja toiminnallisia evästeitä. Käsitellessämme tietoja tällä tavalla, on Casumon oikeutetun edun mukaista varmistaa, että tarjoamme miellyttävän, turvallisen ja sujuvan kokemuksen pelaajalle sekä suojelemme tuotetta väärinkäytöltä, joka voi vaarantaa muiden käyttäjien kyvyn käyttää palvelua. Maksimoidaksemme pelikokemuksesi Casumolla olemme lisänneet sivustolle reaaliaikaisen tulostaulun, josta näet juuri sisäänkirjautuneet pelaajat, mitä pelejä nämä pelaavat, lunastetut bonukset sekä juuri saavutetut voittosummat. Pelaajilla on myös profiilit, joista näet myös muiden pelaajien lunastamat palkinnot sekä tasoilla etenemisen. Edellä mainittu perustuu suostumukseesi. Jos et halua muiden pelaajien näkevän Casumo-nimeäsi ja tapahtumiasi voit muuttaa tämän omissa asetuksissasi. Voit tehdä muutoksia asetuksiisi milloin tahansa.

Casumo ottaa sinuun yhteyttä uutisista, kampanjoista ja tarjouksista, jos olet antanut siihen suostumuksesi. Olemme sinuun yhteydessä edellä mainituista syistä ainoastaan, mikäli olet antanut meille siihen suostumuksesi. Sinulla on pelitilisi asetusten kautta täysi määräysvalta sen suhteen, haluatko meidän olevan sinuun yhteydessä ja millä tavalla. Voit tehdä muutoksia näihin pelitilisi asetuksiin milloin tahansa.

Kun vierailet sivustollamme, keräämme evästeillä ja pikseleillä pienen määrän tietojasi varmistaaksemme, että näet asiaankuuluvan sisällön Casumolla eri kanavien kautta, joita käytämme mainontaan. Pidämme sinut näin ajan tasalla tuotekehityksestä ja tarjouksistamme. Säilytämme tietoja rajoitetun ajan ja ne poistetaan, kun tämä aika päättyy. Voit estää tai poistaa evästeitä selaimesi asetuksista, vaikka tämä saattaa vaikuttaa käyttökokemukseesi sivustolla. Casumo ei koskaan pyydä sinua antamaan arkaluontoisia henkilötietoja, kuten tietoja koskien terveydellistä tilaasi, rotuasi tai etnistä taustaasi. Saatat itse valita jakaa kyseisiä tietoja meille, esimerkiksi yhteydenotoissa asiakaspalvelumme kanssa. Kaikki chatit ja sähköpostit ovat yhteydessä tiliisi. Mikäli valitset jakaa tietoja terveydentilastasi, jonka uskomme vaikuttavan kykyysi tehdä rationaalisia päätöksiä pelaamiseesi liittyen, voimme oman turvallisuutesi vuoksi estää pääsysi palveluihimme.

Mistä keräämme tietojasi

Olet antanut meille itse suurimman osan tiedoista, joita meillä on sinusta. Joskus kuitenkin saamme sinusta tietoa myös muista lähteistä.

AML-velvoitteiden mukaisesti meidän tulee suorittaa sinua koskevat asianmukaiset tarkastukset. Joissain tapauksissa meidän tulee myös varmentaa varallisuuden lähteesi. Teemme yhteistyötä hyvämaineisten pelialalla toimivien ulkopuolisten yritysten parissa suorittaaksemme nämä tarkastukset. Nämä yritykset antavat raportin, joka pitää sisällään sinua ja taustaasi koskevia tietoja.

Joissakin tilanteissa maksupalveluntarjoajat saattavat antaa meille pienen määrän henkilötietojasi heidän suorittaessaan tilitapahtumiasi sinulle, jotta voimme yhdistää pelitilisi tilitapahtumiin.

Kenen kanssa jaamme tietosi

Joissakin tilanteissa joudumme jakamaan tietojasi Casumon ulkopuoliselle osapuolelle, jotta voimme tarjota palveluitamme. Jakaessamme tietoja kolmansien osapuolten kanssa, varmistamme aina, että kolmannen osapuolen kanssa on tehty asianmukainen sopimus, jaettavat tiedot siirretään turvallisella tavalla ja, että jaamme vain tarvittavan määrän tietojasi. Casumo ei koskaan myy tietojasi muille osapuolille.

Teemme yhteistyötä seuraavien kolmansien osapuolten kanssa:

  • - maksupalveluntarjoajat
  • - analyyttiset palvelut
  • - henkilöllisyyden varmennus ja rahanpesun estoon liittyvät palvelut
  • - sivuston toiminta ja turvallisuuspalvelut
  • - mainonta- ja markkinointiyritykset
  • - viestintäipalveluiden tarjoajat
  • - sosiaalisen median palvelut
  • - pelintarjoajat


Ajoittain voimme vastaanottaa pyynnön jakaa tietoja sinusta lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle tai valvontaviranomaiselle. Varmistamme aina, että tietoa pyytävällä organisaatiolla on laillinen peruste pyynnön tekemiseen ja jaamme vain tarvittavan määrän tietoja turvallisella tavalla. Jaamme myös henkilötietojasi lainvalvontaviranomaiselle, sääntelyviranomaiselle ja valvontaviranomaiselle mikäli uskomme, että rikos on tapahtunut tai voi tapahtua.

Tulemme jakamaan tietosi paikallisille viranomaisille, jotta he voivat varmentaa terveytesi tilan ja varmistaa terveydentilasi turvallisuuden, mikäli jaat kanssamme tietoa, joka saa meidät uskomaan sinun olevan vaarassa omalle terveydellesi.

Kansainväliset siirrot

Casumo pyrkii parhaansa mukaan pitämään tietosi Euroopan talousalueen (ETA) sisällä. Joissain tapauksissa saatamme joutua jakamaan tietojasi tämän alueen ulkopuolelle, kuten kolmansien osapuolten kanssa työskennellessä. Casumo tulee varmistamaan, että kaikki Euroopan ulkopuolelle suuntaavat siirrot suoritetaan turvallisesti ja lain mukaisesti.

Osa säilytykseen tai kommunikaatioon käyttämistämme kolmansista osapuolista ovat Yhdysvalloissa. Nämä kolmannet osapuolet ovat allekirjoittaneet EU-US Privacy Shield järjestelyn ja niiden katsotaan tarjoavan riittävän tietosuojan tason. Jos nämä yritykset eivät ole allekirjoittaneet Privacy Shieldiä, Casumo sisällyttää sopimukseen EU:n komission mallisopimuslausekkeet varmistaakseen, että tietosi on turvallisesti suojattu ja tiedon siirron olevan laillista.

Pieni määrä Casumon henkilökunnasta on sijoitettu Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle. Edellytämme heidän työskentelevän yrityksen sisäisten sääntöjen ja toimintatapojen mukaisesti. Heidän työsopimuksiin on sisällytetty EU:n komission mallisopimuslausekkeet varmistaaksemme tietojesi olevan turvassa ja suojassa sekä tietojen siirtämisen olevan lainmukaista.

Kuinka kauan säilytämme tietojasi

Casumon tulee säilyttää pelitilisi tiedot jopa 10 vuotta pelitilisi sulkemisen jälkeen, täyttääksemme lakisääteisen velvollisuutemme petoksiin, verotukseen ja rahanpesun estämiseen liittyen. Kun suljet pelitilisi, se merkitään “suljetuksi” ja tiedot säilytetään turvallisesti, kunnes säilytyskausi on päättynyt. Tämän jälkeen tuhoamme tiedot turvallisesti.

Oikeutesi tietoihisi liittyen

Sinulla on useita oikeuksia, joita voit käyttää tietoihisi liittyen. Nämä oikeudet sisältävät:

  • - pääsyn tietoihisi, joita meillä on sinusta
  • - mahdollisuuden korjata meillä olevat virheelliset tiedot sinusta
  • - hyvin rajoitetuissa olosuhteissa oikeuden poistaa tietosi
  • - joissakin tilanteissa rajoittaa tai “keskeyttää” tietojesi käytön
  • - oikeuden saada tietosi digitaalisessa muodossa ja mahdollisuuksien mukaan siirtää ne toiseen organisaatioon


Mikäli haluat käyttää kyseisiä oikeuksiasi voit lähettää sähköpostia asiakaspalveluumme osoitteeseen hey@casumo.com. Lähetä viestisi pelitiliisi yhdistetystä sähköpostista ja liitä viestiisi:

  • - nimesi
  • - yhteystietosi
  • - käyttäjänimesi
  • - tiedot asiaasi koskien


Tietyissä tapauksissa saatamme pyytää sinua toimittamaan henkilöllisyystodistuksesi varmistaaksemme henkilöllisyytesi. Tässä tapauksessa tulemme ottamaan sinuun yhteyttä ja selittämään, minkä henkilöllisyystodistuksen tarvitsemme. Jotkut näistä oikeuksista pätevät vain tietyissä olosuhteissa, joten mikäli emme voi suorittaa pyyntöäsi, tulemme ilmoittamaan sinulle syyn tähän.

Suostumuksesi peruuttaminen

Kun luotamme suostumukseesi tietojen käsittelemisen suhteen, sinulla on kuitenkin mahdollisuus peruuttaa tämä suostumus milloin tahansa.

Lisäämme sinut sivustollamme olevaan reaaliaikaiseen tulostauluun, joka sisältää tietoja pelaajista ja heidän reaaliaikaisista peleistään ja voitoistaan, sekä saatamme pelaajakorttisi muiden sivustolla olevien pelaajien saataville suostumuksesi perusteella. Tulostaulu ja pelaajakortti näkyvät ainoastaan Casumolle pelitilin rekisteröineille pelaajille. Jos et halua muiden pelaajien näkevän Casumo-nimeäsi ja tapahtumiasi voit muuttaa tämän omista asetuksistasi. Voit tehdä muutoksia asetuksiisi milloin tahansa.

Pidämme suostumuksesi perusteella yhteyttä kanssasi kertoaksemme sinulle Casumon uutisista, bonuksista ja tarjouksista. Lähetämme sinulle markkinointiviestejä ainoastaan, jos olet antanut meille suostumuksen näiden viestien vastaanottamiseen. Keräämme suostumuksesi tähän osana rekisteröitymisprosessia, mutta voit hallita yhteydenottokanavia sekä sitä, haluatko yhteydenottoja ollenkaan pelitilisi asetuksista, kun olet kirjautuneena tilillesi. Voit muuttaa näitä asetuksia milloin tahansa. Kaikkiin näihin lähettämiimme viesteihin sisältyy myös linkki tai muu vastaava tapa, jolla voit peruuttaa tilauksen.

Huomaathan, että vaikka et ole antanut suostumustasi markkinointitarkoituksiin liittyviin viesteihin, saatat silti saada Casumolta yhteydenottoja palveluun liittyvissä tarkoituksissa. Nämä viestit sisältävät päivityksiä sääntöihin ja käyttöehtoihin sekä tähän tietosuojailmoitukseen tai mihin tahansa muuhun, joka vaikuttaa tarjoamaamme palveluun.

Automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Casumon tulee noudattaa sääntöjä, jotka liittyvät rahanpesun (AML), terrorismin rahoittamisen ja petosten estämiseen. Tähän tarkoitukseen käytämme ohjelmia, jotka seuraavat pelaajan käyttäytymistä ja varoittavat meitä epäilyttävistä tai petollisista tapahtumista. Tarvittavat tapahtumat huomioidaan ja ilmoitamme näistä eteenpäin asiasta vastaavalle viranomaiselle. Meillä on pelilisenssiimme liittyen myös tiettyjä velvoitteita koskien vastuullista pelaamista. Velvoitteiden suorittamiseksi olemme asettaneet järjestelmän, joka varoittaa liikapelaamiseen yhdistettävissä olevista pelitavoista ja -kuvioista. Järjestelmän ilmoittaessa pelaajan liikapelaamisesta, asiakaspalvelumme tulee käsittelemään tapauksen ja tarpeen vaatiessa ottaa yhteyttä pelaajaan. Tässä tapauksessa pelaajan kanssa tullaan keskustelemaan pelaamistavoista sekä pelaajalle tullaan tarjoamaan neuvoja ja lisätietoja.

Erottelemme pelaajat heidän pelitapoihinsa perustuvalla. Teemme tämän ymmärtääksemme paremmin kuinka pelaajat käyttävät tuotettamme sekä kehittääksemme markkinointiamme, johon kuuluvat myös bonukset ja tarjoukset.

Valituksen tekeminen

Mikäli olet tyytymätön tietojesi käsittelyyn Casumolla, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme chatin tai sähköpostin välityksellä. Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen hey@casumo.com.

Mikäli et ole tyytyväinen valitukseksi loppupäätökseen, seuraava askel on tehdä valitus Tietosuojavastaavallemme (DPO). Voit lähettää viestisi osoitteeseen dpo@casumo.com ja liittää viestiisi:

  • - nimesi
  • - yhteystietosi
  • - käyttäjänimesi
  • - tiedot valitustasi koskien


Tietosuojavastaava tulee käsittelemään valituksesi. Hän tulee tarkistamaan, onko tietojasi käsitelty asianmukaisesti tämän tietosuojailmoituksen, lakisääteisten velvoitteidemme ja sisäisten sääntöjen sekä toimintatapojemme mukaisesti. Tiestosuojavastaava ilmoittaa tarkistuksen lopputuloksen sekä mahdolliset toimenpiteet, jotka toteutettiin valituksen johdosta.

Mikäli olet tehnyt valituksen Tietosuojavastaavalle ja olet edelleen tyytymätön valitukseesi saamaan ratkaisuun, voit tehdä valituksen valvovalle valvontaviranomaiselle, joka Maltalla on: the Maltese Data Protection Commissioner:

Office of the Information and Data Protection Commissioner
Level 2, Airways house
High Street
Sliema
SLM 1549
Malta
(+356) 2328 7100
idpc.info@idpc.org.mt

Muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Tarkistamme ja päivitämme tämän tietosuojailmoituksen aina, kun henkilötietojen käyttöön tulee merkittävä muutos ja vähintään kerran vuodessa.

Mikäli tietosuojailmoitukseen tehdään muutoksia, tiivistämme nämä muutokset alle. Voimme olla sinuun yhteydessä merkittäviin muutoksiin liittyen, mikäli koemme tämän olevan tarpeellista.

Tämä tietosuojailmoitus on tehty ja julkaistu toukokuussa 2018.

Tämän tietosuojailmoituksen käännökset

Tämä tietosuojailmoitus on käännetty englannista kaikille virallisille sivustollamme tarjotuille kielille. Teimme tämän varmistaaksemme, että kaikki pelaajamme ymmärtävät kuinka Casumo käyttää henkilötietoja.

Mikäli tämän tietosuojailmoituksen käännetyt versiot eriävät englanninkielisestä versiosta, on viimeksi mainittu vallitseva.

Aikaisemmat muutokset tähän tietosuojailmoitukseen

Toukokuu 2018 – Kuluttajan tietosuojailmoitus astui voimaan.