Live Chat

Tietosuojailmoitukseen

JOHDANTO  

Tervetuloa tutustumaan Casumo Services Ltd:n Tietosuojakäytäntöön, joka liittyy Palvelujemme (pelien ja/tai urheiluvedonlyönnin) tarjontaan Casumo.com-sivustolla ja/tai millä hyvänsä maakohtaisella sivustolla ja/tai muilla aliverkkosivustoilla ja/tai niihin liittyvillä alueilla (ja/tai aliverkkotunnuksilla) ja kaikilla niihin liittyvillä ohjelmistosovelluksilla ("Sivusto", "Verkkosivusto"), joissa henkilötietojasi käsittelee sama sinuun liittyvä taho. 

Kunnioitamme yksityisyyttäsi ja olemme sitoutuneet suojaamaan henkilötietojasi. Tämä sitoumus on voimassa meille toimittamiesi henkilötietojen koko elinkaaren ajan aina mistä tahansa Casumon palvelun suunnittelusta (joka käyttää henkilötietojasi) näiden tietojen poistamiseen. Käsittelemme henkilötietojasi EU:n Yleisen Tietosuojalainsäädännön (”GDPR”, Asetus 2016/679) ja Maltan Tietosuojalain (”Maltese Data Protection Act” luku 586) sekä muun DPA:n nimen alla laaditun täydentävän lainsäädännön mukaisesti.

Tässä Tietosuojakäytännössä kerromme sinulle, kuinka käytämme henkilötietojasi ja kuinka huolehdimme niistä. Tämä Tietosuojakäytäntö kattaa muun muassa:

  • Tietoa siitä, keitä olemme ja miten voit ottaa meihin yhteyttä;
  • Tietoa siitä, miten keräämme ja käytämme henkilötietojasi, mukaan lukien milloin, miten ja kenelle niitä jaetaan; 
  • Tietoa siitä, miten suojaamme henkilötietojasi;
  • Tietoa oikeuksistasi, käytettävissäsi olevista valinnoista ja siitä, miten helpotamme näiden oikeuksien käyttöä ja vastaamme kysymyksiisi. 

 

Tämä Tietosuojakäytäntö esitetään eri kappaleissa. Voit siirtyä suoraan haluamaasi kappaleeseen klikkaamalla kappaleen otsikkoa alla. 

  1. [TÄRKEÄÄ TIETOA JA KEITÄ ME OLEMME]
  2. [TIEDOT JOITA VOIMME KERÄTÄ SINUSTA]
  3. [KUINKA KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI]
  4. [KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI]
  5. [HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN]
  6. [KANSAINVÄLINEN SIIRTO]
  7. [TIETOSUOJA]
  8. [TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN]
  9. [LAILLISET OIKEUTESI]
  10. [AUTOMAATTINEN KÄSITTELY - PROFILOINTI
  11. [TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET JA VELVOLLISUUTESI ILMOITTAA MEILLE MUUTOKSISTA]  

 

1.TÄRKEÄÄ TIETOA JA KEITÄ ME OLEMME 

TÄMÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN TARKOITUS 

Tämän Tietosuojakäytännön (" Tietosuojakäytäntö " tai " Käytäntö ") tarkoituksena on antaa sinulle tietoa siitä, kuinka Casumo Services Limited kerää ja käsittelee henkilötietojasi mukaan lukien kaikki tämän Verkkosivuston kautta toimittamasi tiedot https://www.casumo.com/fi (" Verkkosivusto " tai " Sivusto ") kun kirjaudut rekisteröintilomakkeellemme, lähetät meille sähköpostia, soitat meille puhelun tai käytät Live Chat -palveluamme ja mitä tahansa muita tietoja, joita voimme kerätä sinulta voidaksemme tarjota sinulle online peli- ja vedonlyöntipalveluja ("Palvelut") suhteessamme sinuun pelaajana.

On tärkeää, että luet tämän Tietosuojakäytännön sekä minkä tahansa muun yksityisyyttä tai oikeudenmukaista käsittelyä koskevan ilmoituksen, jonka voimme julkaista tietyissä tilanteissa, kun keräämme tai käsittelemme sinua koskevia henkilötietoja, jotta olisit täysin tietoinen siitä, miten ja miksi käytämme tietojasi. Tämä Tietosuojakäytäntö täydentää muita tiedoksiantoja eikä sitä ole tarkoitettu korvaamaan niitä.

Verkkosivustoamme ja Palveluitamme ei ole suunniteltu tai suunnattu alle 18-vuotiaiden henkilöiden käyttöön (" Laillisesti Täysi-ikäinen "). Jos et ole laillisesti täysi-ikäinen, sinun ei tule käyttää Palvelujamme eikä antaa meille mitään henkilökohtaisia tietojasi.

REKISTERINPITÄJÄ

Tämän Tietosuojakäytännön on julkaissut Casumo Services Limited, joka on rekisterinpitäjänä (" Rekisterinpitäjä ") vastuussa henkilötiedoistasi ja jota kutsutaan tässä Tietosuojakäytännössä nimellä "Casumo", "yritys" tai "me". Casumo on Maltan lakien mukaan rekisteröity yritys, jolle Malta Gaming Authority on myöntänyt lisenssin numerolla MGA/CRP/217/2012, joka oikeuttaa tarjoamaan tyypin 1 ja 2 pelipalveluja.

Rekisterinpitäjä on osa Casumo Groupia (Casumo Group tarkoittaa kaikkia niitä yrityksiä, joiden emoyhtiö on Casumo Holdings PLC, CRN-C 63156).

Casumo Group on laatinut sisäisen Tiedonsiirtosopimuksen, joka säätelee henkilötietojen siirtämistä Casumo Groupiin kuuluvien yritysten sisällä.

Yritys on nimittänyt Tietosuojavastaava n (”Data Protection Officer, DPO”), joka vastaa tähän Tietosuojakäytäntöön liittyvien kysymysten valvonnasta. Jos sinulla on kysyttävää tästä Tietosuojakäytännöstä, mukaan lukien pyyntösi hyödyntää laillisia oikeuksiasi, voit ottaa yhteyttä Tietosuojavastaavaan alla mainittujen kontaktitietojen mukaisesti. 

YHTEYSTIEDOT   

Täydelliset yhteystietomme ovat: 

Oikeushenkilön koko nimi: Casumo Services Limited

Yrityksen rekisteröintinumero: C755663

Sähköpostiosoite: hey@casumo.com  

Postiosoite: The Unicorn Centre, Triq Il-Uqija, Swieqi, SWQ 2335, Malta

Tietosuojavastaava: dpo@casumo.com  

 

2. TIEDOT JOITA VOIMME KERÄTÄ SINUSTA

Henkilötiedoilla tai henkilökohtaisilla tiedoilla tarkoitetaan mitä tahansa henkilöä koskevia tietoja, joista henkilö voidaan tunnistaa suoraan tai välillisesti. Se ei sisällä tietoja, joista henkilön tunnistettavuus on poistettu (anonyymejä tietoja).

Voimme kerätä sinulta henkilötietoja oikeudellisista syistä tai tiettyä tarkoitusta varten, johon olet antanut meille suostumuksen. Voimme kerätä, käyttää, tallentaa ja siirtää sinua koskevia erityyppisiä henkilötietoja, jotka olemme ryhmitelleet seuraavasti:

  • Rekisteröintitiedot sisältävät etu- ja sukunimen, käyttäjänimen tai vastaavan tunnisteen, syntymäajan, asuinalueella käytettävän sosiaaliturvatunnuksen, kun laki sen sallii tai sitä vaatii, sukupuolen ja maan.
  • Yhteystiedot sisältävät postiosoitteen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron(t).
  • Tunnistamis- ja todentamistiedot (rahanpesun torjunta / due diligence / KYC-tiedot) mukaan lukien etu- ja sukunimi, pysyvä osoite ja asuinpaikkatodistus,  syntymäaika, kansalaisuus, työhistoria ja -tiedot, epäsuotuisat mediaraportit, taloudellinen tila ja taloustiedot (esim. pankkitili, tulon- ja varallisuuden lähteet, verotiedot), poliittisesti vaikutusvaltaisen henkilön tarkistus, seuraamusten tarkistus, todisteet sähköisen lompakon omistuksesta, kuten Neteller, Skrill, Paypal, Paysafe, asiakkaan tunnistamisasiakirjat (”Know Your Customer eli KYC” -asiakirjat kuten henkilökortti, passi, kulutuslasku tai mikä tahansa muu asiakirja, joka voidaan määritellä asianomaisten sääntelyviranomaisten antamissa alakohtaisissa täytäntöönpanomenettelyissä).
  • Vastuullisen pelaamisen tiedot (”Responsible Gaming eli RG”), mukaan lukien nimi, sukunimi, postinumero, sähköpostiosoite, puhelinnumero, maa, syntymäaika, asuinalueella käytettävä sosiaaliturvatunnus, kun laki se sallii tai sitä edellyttää, hyväksytyt tilitapahtumat (talletukset ja nostot), evätyt tapahtumat (talletukset ja nostot), tunnistus- ja tarkistustiedot, itsensä omaehtoista poissulkemista koskevat tiedot.
  • Omaehtoiseen itsensä poissulkemiseen liittyvät tiedot , kuten rekisteröinti- ja yhteystietosi, ja itsesi poissulkemisen yksityiskohdat, kuten syy, alkamispäivämäärä, itsensä poissulkemisen työkalujen käyttö, kuten poissulkemiset, istuntorajoitukset, tappioraja, käyttöraja, panostusraja, talletusraja ja aikaraja.
  • Taloudelliset tiedot sisältävät maksukorttitiedot ja pankkitilitiedot.
  • Tapahtuma- ja käyttötiedot sisältävät tietoja, jotka ovat syntyneet, kun olet käyttänyt Palveluitamme (esim. pelaamalla pelejä) mukaan lukien maksut sinulle ja sinulta (talletukset, nostot, epäonnistuneet talletukset ja peruutetut nostot) ja muut yksityiskohtaiset tiedot meiltä ostamistasi Palveluista (kuten vedot, todelliset panokset ja bonuspanokset, voitot), tapahtumien päivämäärä ja kellonaika, tilisaldot (sekä bonus- että todellinen saldo), käytetyt bonukset (muuntaminen ja menetys), bonusten liikevaihto, bonussaldo, käytetyt kanavat, pelatut pelit, kieli, maa, tilin saldot.
  • Sisäänkirjautumistiedot sisältävät Internet-protokollan (IP) osoitteen, kirjautumistunnuksesi (ensimmäinen ja viimeinen sisäänkirjautuminen, viimeinen epäonnistunut kirjautuminen), kirjautumisten keston, selaimen tyypin ja version, aikavyöhykeasetuksen ja sijainnin, selaimen laajennustyypit ja versiot, käyttöjärjestelmän ja alustan sekä muun tekniikan laitteissa, joita käytät päästäksesi kirjautumaan Palveluihimme.
  • Profiilidata sisältää sisäisiä muistiinpanoja tililläsi, kiinnostuksen kohteitasi ja mieltymyksiäsi.
  • Markkinointiviestintätiedot sisältävät mieltymyksesi vastaanottaessasi markkinointia meiltä (hyväksy/poista).
  • Muut viestintätiedot , jotka ovat syntyneet. kun olet ollut yhteydessä meihin (nauhoitettujen puheluiden, keskustelujen, sähköpostien tai tekstiviestien kautta) ja jotka voivat sisältää erilaisia tietoja, kuten aikomuksesi, kiinnostuksen kohteesi, valituksesi, mieltymyksesi, sekä sisäisen viestinnän ja muistiinpanot.
  • Analyysitiedot sisältävät useita erilaisia tietoja, jotka on kerätty verkkosivustomme ja Palvelujemme käytöstä, kuten pelaajatunnuksesi, kielesi, sijaintisi, selaintiedot, käytetyt kampanjat, käytetyt kanavat, laite, maksupalveluntarjoaja, tapahtuma- ja käyttötiedot sekä online-tietojen automaattisen analysoinnin ollessa kyseessä myös sivustovierailut, mainoskorttien klikkaukset, sivujen vyörytyssyvyys. Tietyt tiedot kerätään evästeillä ja/tai vastaavalla seurantatekniikalla.

 

Emme kerää mitään erityisiä henkilötietoluokkia sinusta (kuten tietoja rodustasi, etnisestä alkuperästäsi, uskonnollisista tai filosofisista vakaumuksistasi, sukupuolielämästäsi, seksuaalisesta suuntautumisestasi, poliittisista mielipiteistäsi, ammattiliittojäsenyydestäsi, terveydestäsi tai geneettisiä ja biometrisiä tietojasi). Saattaa kuitenkin olla, että päätät vapaaehtoisesti paljastaa tämänkaltaisia ​​ tietoja meille, esimerkiksi kun puhut asiakaspalvelijoidemme tai peliasiantuntijoidemme kanssa ja nämä keskustelut ja sähköpostit kanssamme on tallennettu tilillesi. Jos sinulla on terveydentila, joka vaikuttaa kykyyn hallita pelikäyttäytymistäsi ja päätät toimittaa meille tätä terveydentilaa tukevat asiakirjat, kirjaamme ylös, että sinulla on tämä terveydentila, mutta poistamme meille toimittamasi asiakirjat. Jos kerrot meille terveydentilasta, joka mielestämme saattaa vaikuttaa kykyysi tehdä järkeviä päätöksiä pelaamisen suhteen, voimme päättää estää sinut Palvelustamme oman turvallisuutesi vuoksi.

 

3. KUINKA KERÄÄMME HENKILÖTIETOJASI

Keräämme henkilötietojasi eri tavoilla, mukaan lukien:  

  • Suora vuorovaikutus - voit antaa meille rekisteröinti-, yhteys-, henkilöllisyys- ja todentamis-, markkinointi-, viestintä- ja taloustietosi täyttämällä lomakkeita, puhelimitse tai lähettämällä meille sähköpostia tai muulla tavalla, kun otat meihin yhteyttä ja pyydät meitä tarjoamaan sinulle Palveluitamme. 
  • Kolmannet osapuolet ja julkisesti saatavilla olevat lähteet - Voimme yhdistää sinulta itse keräämämme tiedot muista tietolähteistä, kuten julkiset tietokannat, väestötietojen tarjoajat ja muut kolmannet osapuolet, saamiimme tietoihin. Lakisääteisten vaatimusten vuoksi keräämme asiakkaan tunnistamistietoja (”KYC”) erikoistuneilta kolmansilta osapuolilta. Tällaisia tietoja kerätään vain silloin, kun se on kohtuudella tarpeen organisaation toimintojen kannalta.
  • Automatisoidut tekniikat tai vuorovaikutukset - Me ja kolmannen osapuolen palveluntarjoajamme voimme kerätä tietoja laitteeltasi automaattisesti monin eri tavoin, mukaan lukien:
    1. Selaimesi tai laitteesi kautta: Useimmat selaimet keräävät laitteeltasi tietyt tiedot automaattisesti, kuten IP-osoitteen, laitetyypin, kielen ja käyttämäsi Internet-selaimen tyypin.
    2. Käyttämäsi sovelluksen kautta: Kun lataat ja käytät sovelluksiamme, voimme seurata ja kerätä sovelluksen käyttötietoja, kuten päivämäärän ja kellonajan, jolloin laitteellasi oleva sovellus on käyttänyt palvelimiamme sekä niihin ladattuja tietoja ja tiedostoja. 

 

JOS ET LUOVUTA HENKILÖTIETOJASI

Jos meidän on lain vaatimusten tai kanssasi solmimamme sopimuksen ehtojen mukaisesti kerättävä henkilötietojasi etkä pysty niitä meille pyydettäessä toimittamaan, emme ehkä pysty täyttämään välillämme jo olevaa sopimusta tai laatimaan meidän välistä tekeillä olevaa sopimusta valmiiksi (esimerkiksi antamaan sinulle tietoja kyselyysi liittyen).

 

4. KUINKA KÄYTÄMME HENKILÖTIETOJASI 

Käytämme henkilötietojasi vain, kun laki sallii sen. Yleisimmin käytämme henkilötietojasi seuraavanlaisissa olosuhteissa:

  • Tilisi rekisteröiminen, tilisi määritteleminen ja siitä huolehtiminen (mukaan lukien ikäsi ja henkilöllisyytesi tarkistus ja sinun suojaaminen petoksilta);
  • Tarjota ja hallinoita Palveluja (kuten pelaamista/vedonlyöntiä ja maksujen käsittelyä);
  • Kommunikoida kanssasi ja pitää sinut ajan tasalla uusimmista päivityksistä Palveluihimme ja erikoistarjouksiin liittyen;
  • Noudattaa lakisääteisiä velvoitteitamme ja lisenssiehtojamme, kuten rahanpesun torjunta ja vastuullinen pelaaminen; mukaan lukien varallisuus- tai tulolähteen selvittäminen ja muiden valtion viranomaisten vaatimusten mukaiset toimet haasteen tai vastaavan oikeudellisen prosessin noudattamiseksi tai hallituksen pyyntöön vastaamiseksi.
  • Palvelujen tarjoaminen, ylläpito, parantaminen ja personointi sekä asiakkaiden Verkkosivuston ja Palveluiden käytön analysointi;
  • Oppia tuntemaan mieltymyksesi ja pyrkiä varmistamaan, että verkkosivustomme sisältö esitetään tehokkaimmalla mahdollisella tavalla sinulle ja tietokoneellesi tai mobiililaitteellesi;
  • Markkinoida Palveluitamme (katso lisätietoja alla kohdasta ”Markkinointi”) sekä tarjota sinulle mainoksia, mukaan lukien käyttäytymismainontaa;
  • Kommunikoida kanssasi ja käsitellä kaikki pyyntösi hyödyntää laillisia oikeuksiasi;
  • Tunnistaa ja todentaa pääsysi tiettyihin Palvelujen ominaisuuksiin;
  • Havaita ja estää vilpillinen ja laiton toiminta tai muu sellaisen toiminta, joka voi vaarantaa tai vaikuttaa haitallisesti Palvelujen yhtenäisyyteen, mukaan lukien tunnistaa riskit, jotka liittyvät sinun toimintaasi käyttäessäsi Palveluitamme; 
  • Tutkia käytäntöjemme ja ehtojemme rikkomuksia sekä valvoa käytäntöjämme sekä Yleisiä Käyttöohjeitamme; ja
  • Tutkia ja ratkaista Palveluidemme käyttöön liittyviä kiistoja. 

 

Yleisesti emme nojaa suostumukseen oikeusperustana henkilötietojesi käsittelyssä muutoin kuin suoramarkkinointiviestien lähettämiseen sinulle sähköpostitse, tekstiviestinä tai postitse. Sinulla on oikeus peruuttaa suostumuksesi markkinointiin milloin tahansa joko peruuttamalla viestit postituslistaltamme tai ottamalla yhteyttä Tietosuojavaltuutettuumme. 

HENKILÖTIETOJESI KÄSITTELYN TARKOITUS

Olemme esittäneet alla taulukon avulla kuvauksen kaikista niistä tavoista, joilla käytämme henkilötietojasi ja mihin käyttö lainmukaisesti perustuu. Olemme myös kertoneet, mitkä ovat oikeutetut etumme tietojesi käyttöön silloin kun se on aiheellista. 

Huomaa, että voimme käsitellä henkilötietojasi useammalla kuin yhdellä laillisella perusteella, riippuen siitä erityisestä tarkoituksesta, johon käytämme tietojasi. Ota yhteyttä meihin, jos haluat tietoja jostain tietystä laillisesta perusteesta, johon tietojesi käsittely nojautuu, jos alla olevassa taulukossa on esitetty useampi kuin yksi peruste. 

 

Tarkoitus/Toiminta

Tietotyyppi

Tietojen käsittelyn oikeudellinen peruste mukaan lukien oikeutetun edun peruste 

Rekisteröidä sinut uudeksi pelaajaksi, vahvistaa henkilöllisyytesi ja tunnistaa sinut, kun kirjaudut tillillesi voidaksesi osallistua peleihin

(a) Rekisteröitymistiedot

(b) Yhteystiedot 

(c) Sisäänkirjautumistiedot

Kanssasi tehdyn sopimuksen noudattaminen 

Antaa sinun osallistua peleihin 

(a) Tapahtuma- ja käyttötiedot

Kanssasi tehdyn sopimuksen noudattaminen

Tapahtumien käsittely ja hallinta

(a) Taloudelliset tiedot 

(b) Tapahtuma- ja käyttötiedot

Kanssasi tehdyn sopimuksen noudattaminen

Hallita suhdettamme kanssasi ja tarjota sinulle pääsy Palveluihimme

(a) Rekisteröintitiedot 

(b) Yhteystiedot 

(c) Profiilitiedot

(d) Muut viestintätiedot

(e) Tapahtuma- ja käyttötiedot

(f) Itsensä poissulkemiseen liittyvät tiedot

(a) Kanssasi tehdyn sopimuksen noudattaminen

(b) Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Rahanpesun ja terrorismin rahoituksen torjunta (”AML/CTF”), due diligence

(a) Rekisteröintitiedot 

(b) Yhteystiedot 

(c) Henkilö- ja todentamistiedot

(d) Tapahtuma- ja käyttötiedot

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Epäilyttävän toiminnan toteaminen ja tutkinta liiketoimintamme suojaamiseksi kaikilta riskeiltä ja petoksilta

(a) Rekisteröintitiedot 

(b) Yhteystiedot 

(c) Henkilö- ja todentamistiedot

(d) Sisäänkirjautumistiedot

(e) Taloudelliset tiedot

(f) Muut viestintätiedot

Oikeutetut etumme (petosten havaitseminen ja ehkäisy)

Pelitoiminnan tunnistaminen ja tutkiminen vastuullista pelaamista varten

(a) Vastuulliseen pelaamiseen liittyvät tiedot

(b) Itsensä poissulkemiseen liittyvät tiedot 

(c) Muut viestintätiedot

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Vastuullisen pelaamisen profilointi 

(a) Vastuulliseen pelaamiseen liittyvät tiedot

(b) Itsensä poissulkemiseen liittyvät tiedot 

(c) Muut viestintätiedot

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Varmistaa, että Casumon tai minkä tahansa Casumo Groupin brändin/yrityksen ulkopuolelle itsensä sulkevat pelaajat ovat asianmukaisesti suljettu pois eivätkä pääse Palveluihimme

(a) Itsensä poissulkemiseen liittyvät tiedot

Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

Omien Palvelujemme suoramarkkinointi, mukaan lukien bonukset, uutiset ja kampanjat

(a) Yhteystiedot 

(b) Markkinointi- ja viestintätiedot

(a) Oikeutetut etumme (omien Palvelujemme mainostamiseksi ja liiketoimintamme kehittämiseksi)                  (b) Suostumus

Tuotteiden ja Palvelujen suoramarkkinointi, mukaan lukien minkä tahansa muun Casumo Groupin brändin/yrityksen kampanjat 

(a)Yhteystiedot 

(b)Markkinointi- ja viestintätiedot

Suostumus

Sosiaalisen median markkinointi

(a) Yhteystiedot 

(a) Oikeutetut etumme (omien Palvelujemme mainostamiseksi ja liiketoimintamme kehittämiseksi)                  (b) Suostumus

Asiakassegmentointi räätälöityjen tarjousten ja bonusten lähettämiseen suoramarkkinoinnin kautta

(a) Rekisteröintitiedot 

(b) Tapahtuma- ja käyttötiedot

(a) Oikeutetut etumme (omien Palvelujemme mainostamiseksi, liiketoimintamme kehittämiseksi ja asiakassuhteemme parantamiseksi kohdennettujen tarjousten avulla)                  

Liiketoimintamme ja tämän portaalin hallinnointi ja suojaaminen (mukaan lukien vianetsintä, tietojen analysointi, testaus, järjestelmän ylläpito, tuki, tietojen raportointi ja ylläpito)

(a) Rekisteröintitiedot

(b) Yhteystiedot

(c) Analyysitiedot

(a) Oikeutetut etumme  (liiketoimintamme hoitaminen, hallinto- ja IT-palveluiden tarjoaminen ja verkkoturvallisuus petosten estämiseksi ja liiketoiminnan uudelleenjärjestely tai ryhmän uudelleenjärjestely)                      (b) Lakisääteisten velvoitteiden noudattaminen

 

MARKINOINTI

Voimme käyttää henkilökohtaisia tietojasi, kuten sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi joko itse tai käyttämällä kolmansia osapuolia tarjotaksemme sinulle markkinointimateriaalia (mukaan lukien uutiset ja bonukset), Palveluistamme, tuotteistamme ja kampanjoistamme, jotka liittyvät muihin Casumo Groupiin kuuluviin yrityksiin ja joiden uskomme kiinnostavan sinua.

Käytämme henkilötietojasi tarjotaksemme sinulle mainosmateriaalia vain silloin, kun meillä on siihen oikeutettu etu tai jos olemme saaneet siihen nimenomaisen suostumuksesi.

Kun Casumo nojaa oikeutettuun etuunsa suoramarkkinoinnissa, sinulla on mahdollisuus kieltää tällainen suoramarkkinointi rekisteröityessäsi Sivustollemme. 

Kun Casumo nojaa suostumukseen suoramarkkinoinnissa, sinä voit antaa suostumuksen tällaiseen suoramarkkinointiin rekisteröityessäsi Sivustollemme.

Jos et halua suoramarkkinointia, voit molemmissa tapauksissa kieltäytyä siitä helposti milloin tahansa joko:

  • aktivoimalla suoramarkkinointiin liittyvä linkki sähköisen viestin lopussa, tai
  • ottamalla meihin yhteyttä, tai
  • muuttamalla asetuksiasi profiilissasi. 

 

Sosiaalisen median markkinoinnin suhteen voit hallita tiettyjen mainosten tai sosiaalisten kampanjoiden vastaanottamista niistä vastaavien kolmansien osapuolten alustojen (esim. Facebook) asetusten kautta.

Jos lataat mobiilisovelluksemme laitteellesi Applen AppStore-kaupasta tai Google Playsta, ainoa keino estää ilmoitusten vastaanottaminen on muuttaa itse laitteen asetuksia.

KOLMANSIEN OSAPUOLIEN SEURANTATEKNIIKAT   

Kun vierailet tai kirjaudut sisään Palveluihimme (esimerkiksi kun vierailet Verkkosivustollamme), käytämme (ja annamme kolmansille osapuolille luvan käyttää) evästeitä, pikseleitä ja muita tekniikoita (" Seurantatekniikat ").

Seurantatekniikoiden avulla voimme kerätä automaattisesti tietoja sinusta, verkkokäyttäytymisestäsi sekä laitteestasi (esimerkiksi tietokoneestasi tai mobiililaitteestasi) eri tarkoituksiin, esimerkiksi Palvelujemme navigoinnin ja suorituskyvyn parantamiseksi sekä kokemuksesi räätälöimiseksi, kun vierailet Palveluissamme. Käytämme näitä tietoja myös tilastojen keräämiseen Palvelujemme käytöstä, analyysien tekemiseksi, Palveluidemme sisällön räätälöimiseksi sinun mieltymystesi mukaiseksi sekä Palvelujemme hallinnoimiseksi käyttäjillemme ja pelaajillemme.

Jos haluat lisätietoja siitä, mitä nämä eri seurantatekniikat/evästeet ovat, mitä evästeitä käytämme, miten ja miksi käytämme evästeitä ja kuinka voit itse hallita pudotettuja evästeitä, lue Evästekäytäntömme.

TARKOITUKSEN MUUTOS  

Käytämme henkilötietojasi ainoastaan niihin tarkoituksiin, joita varten olemme niitä keränneet, paitsi jos katsomme kohtuudella, että meidän on käytettävä niitä muusta syystä ja että syy on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa. Jos haluat saada selvityksen siitä, miten tietojesi käyttö uuteen tarkoitukseen on yhteensopiva alkuperäisen tarkoituksen kanssa, pyydämme sinua ottamaan yhteyttä Tietosuojavastaavaamme.

Jos meidän on käytettävä henkilötietojasi muuhun kuin alkuperäiseen tarkoitukseen, ilmoitamme siitä sinulle ja selitämme sen oikeudellisen perusteen, jonka mukaan voimme tehdä niin.

Huomioithan, että voimme käsitellä henkilötietojasi tietämättäsi tai ilman suostumustasi yllä olevien sääntöjen mukaisesti, mikäli laki sitä vaatii tai sen sallii.

 

5. HENKILÖTIETOJESI JAKAMINEN

Emme vuokraa, myy tai jaa henkilötietojasi kolmansille osapuolille (“ Vastaanottajat ”) muuten kuin tässä Tietosuojakäytännössä kuvatulla tavalla. Henkilökohtaisia tietoja luovutetaan vastaanottajille vain siinä määrin kuin on tarpeen tiettyä tarkoitusta/tarkoituksia varten, kuten tässä Tietosuojakäytännössä on määritelty.

Saatamme joutua jakamaan henkilötietosi seuraavanlaisille vastaanottajaryhmille:

  • Ammattimaiset neuvonantajat, mukaan lukien lakimiehet, pankkiirit, tilintarkastajat ja Maltalla toimivat vakuutuksenantajat, jotka tarjoavat konsultointi-, pankki-, laki-, vakuutus- ja kirjanpitopalveluja.
  • Kaikki palveluntarjoajat, joilla voi olla pääsy henkilötietoihisi tarjotessaan meille tukipalvelujaan, esimerkiksi IT-palveluntarjoajat, maksupalvelujen tarjoajat, pelinvalmistajat pelien tarjoamista varten, rahanpesun vastaisten palvelujen tarjoajat, jotka tarjoavat ja/tai käsittelevät tiettyjä tietoja rahanpesun vastaisten velvoitteidemme noudattamiseksi, analysointipalvelujen tarjoajat, teknisten viestintäpalvelujen tarjoajat, jotka mahdollistavat teknisen viestinnän kanssasi (sähköpostitse, chatin kautta, tekstiviestillä, puhelimitse), markkinointipalvelujen tarjoajat, datan isännöintipalvelujen tarjoajat, verkkosivustojen suorituskyvyn ja turvajärjestelmien palveluntarjoajat.
  • Casumo Groupiin kuuluvat yritykset, joille voimme luovuttaa henkilötietoja ryhmämme sisäisen tiedonsiirtosopimuksemme (”Intra Group Data Transfer Agreement”) mukaisesti.
  • Kolmannet osapuolet, joille voimme päättää myydä, siirtää tai yhdistää osia liiketoiminnastamme tai omaisuudestamme. Vaihtoehtoisesti voimme pyrkiä hankkimaan muita yrityksiä tai sulautumaan niiden kanssa. Jos liiketoiminnassamme tapahtuu muutos, myös uudet omistajat voivat käyttää henkilötietojasi tässä Tietosuojakäytännössä määritellyllä tavalla.

 

Vaadimme kaikkia Casumon kanssa toimivia kolmansia osapuolia kunnioittamaan henkilötietojesi turvallisuutta ja käsittelemään niitä lain mukaisesti. Emme salli kolmannen osapuolen palveluntarjoajiemme käyttää henkilötietojasi omiin tarkoituksiinsa ja annamme heille oikeuden käsitellä henkilötietojasi vain tiettyihin tarkoituksiin ja ohjeidemme mukaisesti.

Jos laki sitä vaatii, henkilötietosi voidaan paljastaa asiaankuuluvalle valtion viranomaiselle ja sääntely-, urheilu- tai valvontaviranomaiselle. Henkilötietojasi voidaan paljastaa myös mille tahansa sääntely- tai urheiluelimelle urheilun tai pelin eheyden valvonnan tai sääntöjen täytäntöönpanon ja/tai rikosten ehkäisyn ja havaitsemisen yhteydessä ja jos Yrityksen mielestä on perusteltua syytä epäillä, että sinä voit olla osallisena tällaisessa sääntöjen tai lain rikkomuksessa, sinulla on tietoa tällaisesta sääntöjen tai lain rikkomuksesta tai muulla tavoin olet uhkana kyseisen urheilulajin tai pelin koskemattomuudelle. Nämä elimet voivat sitten käyttää henkilötietojasi tutkiakseen tällaisia rikkomuksia ja toimiakseen omien menettelytapojensa mukaisesti.

 

6.KANSAINVÄLINEN SIIRTO   

Casumo säilyttää tietosi Euroopan talousalueella (” ETA ”) aina kun mahdollista. Henkilötietojen siirtäminen ETA:n ulkopuolisiin maihin saattaa kuitenkin olla tarpeen tiettyjä tarkoituksia varten kuten tässä Tietosuojakäytännössä esitetään. Näiden maiden tietosuoja ja muut lait eivät välttämättä ole yhtä kattavia kuin ETA-alueen. 

Jos henkilötietojasi siirretään ETA:n ulkopuolelle, pyrimme kaikin tavoin varmistamaan, että henkilötietosi suojataan sopimuksin (esimerkiksi käyttämällä Euroopan komission tiedonsiirtoon hyväksymiä vakiosopimuslausekkeita ” Standard Contractual Clauses ”) tai muulla tavalla (kuten varmistamalla, että Euroopan komission päätöksissä todetaan tällaisten lainkäyttöalueiden tarjoavan riittävän suojan).

 

7. TIETOSUOJA

Olemme ottaneet käyttöön asianmukaiset turvatoimet estääksemme henkilötietojesi katoamisen vahingossa, niihin pääsyn tai niiden luvattoman käytön, muuttamisen tai paljastamisen. Lisäksi rajoitamme pääsyn henkilötietoihisi vain niihin työntekijöihin, edustajiin, urakoitsijoihin tai muihin kolmansiin osapuoliin, joilla on niihin liiketoiminnallinen tarve. He käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan antamiemme ohjeiden mukaisesti, ja heitä koskee salassapitovelvollisuus.

Meillä on käytössä menettelyt epäiltyjen henkilötietojen tietoturvaloukkausten torjumiseksi ja ilmoitamme sinulle ja kaikille soveltuville sääntelyviranomaisille rikkomuksista silloin, kun meidän on lakisääteisesti niin tehtävä. 

 

8. TIETOJEN SÄILYTTÄMINEN

KUINKA KAUAN HENKILÖTIETOJANI KÄYTETÄÄN?    

Säilytämme henkilötietojasi vain niin kauan kuin on tarpeen niiden tarkoitusten täyttämiseksi, joita varten olemme niitä keränneet, mukaan lukien lakisääteisten tai raportointivaatimusten täyttämiseksi.

Asianmukaisen henkilötietojen säilytysajan määrittämiseksi otamme huomioon henkilötietojesi määrän, luonteen ja arkaluonteisuuden, henkilötietojesi luvattomasta käytöstä tai paljastamisesta mahdollisesti aiheutuvan vahingon riskin, ne tarkoitukset, joihin käytämme henkilötietojasi ja voimmeko saavuttaa nämä tarkoitukset muilla tavoin sekä sovellettavat lakivaatimukset. 

Yksityiskohtaiset tiedot henkilötietojesi eri osien säilytysajoista ovat saatavilla Tietojen Säilytyskäytännössämme (”Data Retention Policy”), jonka voit pyytää meiltä ottamalla yhteyttä Tietosuojavastaavaamme.

Kun emme enää tarvitse henkilötietojasi, me joko poistamme ne turvallisesti tai anonymisoimme ne. 

 

9. LAILLISET OIKEUTESI

  Sinulla on tietosuojalakien mukaiset oikeudet omiin henkilötietoihisi tietyissä olosuhteissa. Sinulla on oikeus:

Pyytää pääsyä henkilötietoihisi (tunnetaan englanninkielisellä termillä "data subject access request”). Tämän oikeuden nojalla voit saada kopion henkilökohtaisista tiedoistasi ja tarkistaa, että käsittelemme niitä lainmukaisesti.

Pyytää henkilötietojesi oikaisemista . Tämä oikeus antaa sinulle mahdollisuuden korjata kaikki puutteelliset tai virheelliset tiedot, joita säilytämme sinusta, vaikka meidän on ehkä tarkistettava meille antamiesi uusien tietojen oikeellisuus. 

Pyytää henkilötietojesi poistamista. Tämän oikeuden nojalla voit pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötietosi, mikäli meillä ei ole mitään oikeutettua syytä jatkaa niiden käsittelyä. Sinulla on myös oikeus pyytää meitä tuhoamaan tai poistamaan henkilötietosi, jos olet onnistuneesti käyttänyt oikeuttasi vastustaa henkilötietojesi käsittelyä (katso alla), mikäli olemme voineet käsitellä tietojasi laittomasti tai jos meidän on poistettava henkilötietosi paikallisen lain mukaisesti. Huomioi kuitenkin, että emme välttämättä pysty aina täyttämään poistopyyntöäsi tietyistä oikeudellisista syistä, joista ilmoitetaan sinulle tarvittaessa pyyntösi yhteydessä.

Vastustaa henkilötietojesi käsittelyä silloin, kun käytämme oikeutettua etuuttamme (tai kolmannen osapuolen oikeutettua etua) ja mielestäsi henkilökohtainen erityinen tilanteesi antaa sinulle syyn vastustaa tietojesi käsittelyä, koska katsot sen vaikuttavan perusoikeuksiisi ja vapauteesi. Sinulla on myös oikeus vastustaa sitä, missä käsittelemme henkilötietojasi suoramarkkinointitarkoituksia varten. Joissakin tapauksissa voimme osoittaa, että meillä on pakottavia laillisia perusteita käsitellä tietojasi, mikä ohittaa sinun oikeutesi ja vapautesi.

Pyytää henkilötietojesi käsittelyn rajoittamista . Tämän  oikeuden perusteella voit pyytää meitä keskeyttämään henkilötietojesi käsittelyn seuraavissa tilanteissa: (a) jos haluat meidän varmistavan tietojen oikeellisuuden; (b) jos tietojesi käyttö on laitonta, mutta et halua meidän kuitenkaan poistavan niitä; (c) kun pyydät meitä säilyttämään tietosi, vaikka emme enää  tarvitsisikaan niitä, mutta sinä tarvitset niitä oikeudellisten vaatimusten esittämiseen, käyttämiseen tai puolustamiseen tai (d) olet vastustanut tietojemme käyttöä, mutta meidän on tarkistettava, onko meillä pakottavia laillisia perusteita käyttää niitä. 

Pyytää henkilötietojesi siirtämistä itsellesi tai kolmannelle osapuolelle. Toimitamme sinulle tai valitsemallesi kolmannelle osapuolelle henkilötietosi jäsennellyssä, yleisesti käytetyssä koneellisesti luettavassa muodossa. Huomaa, että tämä oikeus koskee vain automaattisia tietoja, jotka annoit meille alun perin suostumuksesi mukana tai tietoja, joita käytimme tehdessämme kanssasi sopimuksen.   

Peruuttaa milloin tahansa suostumuksesi , jonka olet antanut meille henkilötietojesi käsittelyyn. Tämä ei kuitenkaan vaikuta ennen suostumuksen peruuttamista suoritetun käsittelyn laillisuuteen. Jos peruutat suostumuksesi, emme välttämättä pysty tarjoamaan sinulle tiettyjä tuotteita tai Palveluita. Tällaisessa tapauksessa ilmoitamme asiasta sinulle, kun peruutat suostumuksesi.

MITÄ SAATAMME PYYTÄÄ SINULTA  

Saatamme joutua pyytämään sinulta erityisiä tietoja voidaksemme vahvistaa henkilöllisyytesi ja varmistaa oikeutesi käyttää henkilökohtaisia tietojasi (tai käyttää muita oikeuksiasi). Tämä on turvatoimi sen varmistamiseksi, että henkilötietoja ei paljasteta kenellekään, jolla ei ole oikeutta vastaanottaa niitä. Voimme myös ottaa sinuun yhteyttä pyytääksemme lisätietoja ja nopeuttaaksemme vastaustamme, mikäli olet näin pyytänyt. 

VASTAUSAIKA  

Yritämme vastata kaikkiin oikeutettuihin pyyntöihin kuukauden kuluessa. Toisinaan vastaus saattaa kestää tätä kauemmin, jos pyyntösi on erityisen monimutkainen tai jos olet tehnyt useita pyyntöjä. Tässä tapauksessa ilmoitamme sinulle asiasta ja pidämme sinut ajan tasalla.

OIKEUS TEHDÄ VALITUS

Sinulla on milloin tahansa oikeus tehdä valitus IDPC:n (”Information and Data Protection Commissioner Office”) toimistoon, joka toimii Maltan tietosuojakysymysten valvontaviranomaisena. Arvostamme kuitenkin mahdollisuutta käsitellä asiasi ennen kuin käännyt IDPC:n puoleen, joten ota ensin yhteyttä meihin. IDPC:n yhteystiedot ovat seuraavat:

Osoite: Level 2, Airways House, High Street, Sliema

Sähköposti: idpc.info@idpc.org.mt

Verkkosivusto: S://idpc.org.mt/en/Pages/contact/complaints.aspx

Kiinteä puhelinnumero: 2328 7100

 

10.  AUTOMAATTINEN KÄSITTELY - PROFILOINTI

AUTOMAATTINEN KÄSITTELY VASTUULLISEN PELAAMISEN TARKOITUKSIIN

Casumo on sovellettavien lakien ja lisenssiehtojen perusteella laillisesti velvollinen seuraamaan pelaajiaan tunnistaakseen ne henkilöt, joilla saattaa olla tai on vaarassa kehittyä uhkapelaamiseen liittyviä ongelmia, sekä olemaan vuorovaikutuksessa heidän kanssaan tarjotakseen apua tai tukea. Tätä tarkoitusta varten ja tämän velvoitteen täyttämiseksi käytämme historiallisia pelaajien käyttäytymiseen liittyviä tietoja, erityisesti tiettyjä vastuulliseen pelaamiseen liittyviä tietoja, tapahtumia ja käyttötietoja sekä muita viestintätietoja (erityisesti viestinnässä ilmeneviä tunteita tai ilmapiiriä). Casumo on laatinut ennusteet siitä, kuka todennäköisesti kärsii peliriippuvuudesta, ja ryhtyy niiden perusteella tarvittaviin toimiin.

Päätöksiä ei tehdä ennusteen perusteella automaattisesti ilman ihmisen puuttumista asiaan.

AUTOMAATTINEN KÄSITTELY RAHANPESUN ESTÄMISEKSI

Casumo on sovellettavien lakien ja lisenssiehtojen perusteella laillisesti velvollinen seuraamaan pelaajiaan tunnistaakseen mahdolliset epäilyttävät toimet rahanpesun tai terrorismin rahoituksen (”Anti-Money Laundering, AML/Combating the Financing of Terrorism, CFT”) suhteen. Algoritmimme ehdottavat riskiprofiilia pelaajien käyttäytymistä kuvaavien tietojen, erityisesti tapahtuma- ja käyttötietojen, perusteella.

Päätöksiä ei tehdä algoritmin perusteella automaattisesti ilman ihmisen puuttumista asiaan.

AUTOMAATTINEN KÄSITTELY SUORAMARKKINOINTISEGMENTEILLE

Hyödyntämällä tapahtuma- ja käyttötietojasi, tiettyjä rekisteröintitietoja, kuten sukupuoli, maa, syntymäaika ja yleinen Palveluidemme käyttö, analysoimme ja perustamme erilaisia asiakas- ja pelaajasegmenttejä. Nämä segmentit käsitellään manuaalisesti, jotta voimme varmistaa, että pystymme valitsemaan pelaajillemme sopivimmat tarjoukset ja bonukset. Näitä päätöksiä ei tehdä automaattisesti ilman ihmisen puuttumista asiaan. Prosessi perustuu Casumon oikeutettuun etuun tarjota räätälöityjä ja laadukkaita pelikokemuksia. Voit vastustaa tällaista käsittelyä ottamalla meihin yhteyttä tai muuttamalla tilisi asetuksia.

 

11. TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET JA VELVOLLISUUTESI ILMOITTAA MEILLE MUUTOKSISTA   

Tämä versio on viimeksi päivitetty 19. tammikuuta 2021 . Voit saada aiemmat versiot ottamalla meihin yhteyttä. 

On tärkeää, että henkilötietosi, joita pidämme sinusta, ovat tarkkoja ja ajantasaisia. Ilmoita meille, jos henkilötieto.


Last updated: 19. tammikuuta 2021